• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Billund

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Billund på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Billund

EasyTerra Biluthyrning Billund är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Billund

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Billund

Biluthyrningserbjudanden i Billund

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Billund.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Billund

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Billund med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  9 (7906)
  Från SEK 255 / dag
 • Hertz

  8.7 (6161)
  Från SEK 365 / dag
 • Europcar

  8.4 (7319)
  Från SEK 232 / dag
 • Avis

  8 (5348)
  Från SEK 332 / dag
 • Budget

  8 (8999)
  Från SEK 340 / dag
 • Sixt

  8 (2928)
  Från SEK 297 / dag
 • Enterprise

  7.8 (1707)
  Från SEK 303 / dag
 • Flizzr

  7.7 (270)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.1 (4885)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2991)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Billund?

Billund – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Billund), är September den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Billund – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Billund) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Billund). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Billund – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Billund) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Billund – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Billund), är September den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Billund - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Billund), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Billund - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Billund) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Billund – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Billund) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Billund – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Billund) är Mars den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Billund – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Billund) är December den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Billund - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Billund) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Billund – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Billund) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Billund - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Billund) är Maj den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Billund - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Billund) är Augusti den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Billund

Om du letar efter en hyrbil i Danmark, men i en annan stad än Billund, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Danmark-sidan, där du kan välja i vilken stad i Danmark du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Billund

EasyTerra Biluthyrning Billund jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Billund

Inledning

Billund är en stad i södra Danmark. Det är här LEGO-fabriken har sin bas och tack vare detta är staden berömd. Temaparken Legoland lockar omkring 6000 besökare varje dag. Allt som finns i parken är gjort av LEGO, inklusive djuren som finns på avdelningen Safariland. Både vuxna och barn kan själv sätta sig i arbete för på flera ställen finns det containrar med legobitar. Här kan man låta fantasin flöda!

Befolkning

Staden har endast 28 000 invånare.

Geografiskt läge

Billund ligger i södra Danmark. Det finns inga direkta motorvägsförbindelser till staden, men motorväg E45 (Flensburg - Århus – Frederikshavn) och E20 (Esbjerg – Köpenhamn) ligger omkring 2,5 mil öster och söder om Billund.

Ekonomi

Billund existerar tack vare LEGO-fabriken och de flesta människor arbetar också för LEGO (på fabriken eller i temaparken). Flygplatsen är också viktig för den lokala ekonomin. Billund flygplats har växt så mycket att det är Danmarks andra största flygplats.

Flygplatser

Flygplatsen ligger endast 2 kilometer nordost om Billund. Om man hyr en bil är det enkelt att besöka andra städer i Danmark. Avståndet från flygplatsen till andra städer i Danmark: Vejle 2,8 mil, Kolding 4,1 mil, Esbjerg 6,1 mil, Århus 9,8 mil.

Kollektivtrafik

Billund är så litet att det inte finns någon offentlig lokaltransport. Det finns emellertid bussförbindelser till platser i omgivningen, såsom Esbjerg, Vejle, Grindsted och Skjern.

Trafik och parkering

Det finns inga trafikproblem i Billund. Det bör inte heller vara några problem med att hitta en parkeringsplats. Billund är en utmärkt utgångspunkt för den som vill utforska resten av södra Danmark, till exempel med en hyrbil.

Hotell

Både i själva staden Billund och på Legoland hittar man logi. I omgivningarna finns det också fullt av möjligheter: campingplatser och mysiga danska sommarstugor och bondgårdar. Om man vill se mer än bara Legoland är en hyrbil oumbärlig.

Externa källor

För mer information om Billund rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Danish krone
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Danish
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Hertz
 • Europcar
 • Avis
 • Budget
 • Sixt
 • Enterprise
 • Flizzr
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Danmark
 3. Biluthyrning Billund