• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Aarhus

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Aarhus på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Aarhus

EasyTerra Biluthyrning Aarhus är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Aarhus

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Aarhus

Biluthyrningserbjudanden i Aarhus

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Aarhus.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Aarhus

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Aarhus med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.6 (6082)
  Från SEK 477 / dag
 • Alamo

  8.6 (7814)
  Från SEK 182 / dag
 • Europcar

  8.4 (7216)
  Från SEK 198 / dag
 • Sixt

  8.2 (2870)
  Från SEK 417 / dag
 • Thrifty

  8.2 (4771)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8 (5284)
  Från SEK 524 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.8 (1690)
  Från SEK 217 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2943)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  7.7 (267)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.5 (8900)
  Från SEK 493 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Aarhus?

Aarhus – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Aarhus), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aarhus – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Aarhus) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Aarhus). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aarhus – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Aarhus) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aarhus – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Aarhus), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aarhus - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Aarhus), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aarhus - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Aarhus) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aarhus – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Aarhus) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aarhus – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Aarhus) är Mars den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aarhus – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Aarhus) är December den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aarhus - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Aarhus) är Mars den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aarhus – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Aarhus) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Aarhus

Om du letar efter en hyrbil i Danmark, men i en annan stad än Aarhus, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Danmark-sidan, där du kan välja i vilken stad i Danmark du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Aarhus

EasyTerra Biluthyrning Aarhus jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

35 Sonder Alle

Platsinformation för Aarhus

Inledning

Århus är Jyllands (ej offentliga) huvudstad och den andra största staden i Danmark. Staden grundades av vikingarna på 700-talet. Det är en trevlig stad vars främsta attraktion är Den Gamle By (Gamla stan). Det finns ett museum under bar himmel med hus från olika platser i Danmark. Det finns lockande stränder nära staden.

Befolkning

Århus har nästan 300 000 invånare, men om man räknar med förorterna så har storstadsregionen Århus ungefär 800 000 invånare. Befolkningen är mycket ung på grund av att det finns ett universitet och andra högre utbildningscentrum: Århus har 40 000 studenter.

Geografiskt läge

Staden ligger på östkusten i den administrativa regionen Mitt-Jylland (danska: Region Midtjylland). Århus är byggt runt hamnen vid Kattegatt, vilket utgör en del av förbindelsen mellan Nordsjön och Östersjön. Århus omgivning är kuperad och söder om staden finns det stora skogar. Stadens sydliga kvarter ligger delvis i mitten av dessa skogar.

Ekonomi

Århus hamn spelar en viktig roll för den lokala ekonomin. Jordbruksprodukter exporteras från Jylland via denna hamn och särskilt produkter av järn och stål importeras. Det är den största containerhamnen på det danska fastlandet. Det finns också företag som har specialiserat sig på informations- och kommunikationsteknologi. Dessutom är Århus en viktig stad för utbildning, då det finns ett universitet och flera andra institutioner för högre utbildning.

Flygplatser

Århus flygplats är belägen 4 mil nordost om staden och den nås enkelt med hyrbil. Från stadens centrum följer man bara Djurslands motorväg ut mot flygplatsen. Det finns skyltar längs vägen som tydligt anger resvägen. Eftersom antalet tillgängliga resmål från denna flygplats är begränsat så spelar även Billund flygplats en viktig roll för staden. Den ligger 9,5 mil sydväst om Århus och kan nås via motorväg E45 med en hyrbil.

Kollektivtrafik

Århus har ett utmärkt kollektivtrafiksystem. Stadsbussarna går regelbundet från eller genom Banegårdspladsen i stadens centrum. Om man har ett ÅrhusCard, kan man använda offentliga transportmedel gratis. Man får också rabatt på inträdesavgifter till flera attraktioner. 

Trafik och parkering

Århus centrum är mycket tillgängligt med hyrbil. Man kan dock ha lite problem med att hitta en parkeringsplats. Ett tips: med ÅrhusCard kan man parkera gratis var som helst i centrum! En hyrbil är det idealiska transportmedlet för att utforska stadsområdet.

Hotell

Staden har en mängd hotell i alla prisklasser. Det finns även en campingplats i området. Man kan också välja att bo på en äkta dansk bondgård. Även om denna typ av logi finns utanför staden så är man tillräckligt rörlig med en hyrbil för att utforska både landsbygden och staden.

Externa källor

För mer information om Århus, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Danish krone
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Danish
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Alamo
 • Europcar
 • Sixt
 • Thrifty
 • Avis
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Flizzr
 • Budget
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Danmark
 3. Biluthyrning Aarhus