• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Frederikshavn

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Frederikshavn på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Frederikshavn

EasyTerra Biluthyrning Frederikshavn är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Frederikshavn

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Frederikshavn med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Europcar

  7.8 (8219)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.1 (6963)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Frederikshavn

Om du letar efter en hyrbil i Danmark, men i en annan stad än Frederikshavn, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Danmark-sidan, där du kan välja i vilken stad i Danmark du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Frederikshavn

EasyTerra Biluthyrning Frederikshavn jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

5a Havnepladsen

Platsinformation för Frederikshavn

Inledning

Den danska staden Frederikshavn har en gammal stadskärna med fullt av färgglada fiskehus som kallas för Fiskerklyngen. Det finns också stränder i närheten (däribland Danmarks enda palmstrand) och Frederikshavn har ett av landets största gågateområden där man kan shoppa ordentligt.

Befolkning

Staden har omkring 25 000 invånare.

Geografiskt läge

Frederikshavn ligger på östkusten i norra Danmark, vid Kattegatt, sundet som skiljer det danska fastlandet från Sverige. Landskapet precis norr och söder om staden är flackt, men om man kör västerut kör man genom det jylländska höglandet.

Ekonomi

Staden har en viktig färjehamn med förbindelser till Norge och Sverige. Fiske och fiskhantering utgör också en viktig inkomstkälla. I Danmark betyder 'frederikshavner' en särskild kvalitetsrödspätta. Den danska flottan har också en bas här. Stränderna lockar många turister varje år. Frederikshavn profilerar sig själv som en ekostad; år 2015 ska hela staden vara beroende uteslutande på förnybar energi. På det här sättet vill staden visa på (dansk) energitekniks möjligheter.

Flygplatser

Den närmaste internationella flygplatsen är Aalborg flygplats, över 6,5 mil sydväst om Frederikshavn. Aalborg flygplats är lätt att nå med hyrbil via motorväg E-45.

Kollektivtrafik

Frederikshavn har utmärkta allmänna stadsbussar. Det finns också anslutningar från busstationen framför tågstationen till bland annat Skagen, Sæby, Øster Vrå, Sindal och Hirtshals.

Trafik och parkering

Frederikshavn är inte en starkt trafikerad stad och man har inga problem att hitta runt om i staden i hyrbil. Det finns också gott om parkeringsmöjligheter. Laddningsstationerna på de kommunala parkeringsplatserna där man kan ladda batterierna till elbilar är en kuriositet i Frederikshavn. Det är inte obligatoriskt att köra en bil som går på förnybar energi (se Ekonomi) i Frederikshavn, eftersom det är svårt att hitta i resten av Danmark.

Hotell

Frederikshavn har ett hyfsat urval boenden, huvudsakligen i budget- och mellanklasskategorin. De flesta hotellen ligger utmed stränderna. Det finns också campingplatser i närheten av Frederikshavn.

Externa källor

För mer information om Frederikshavn rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Danish krone
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Danish
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Hertz
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Danmark
 3. Biluthyrning Frederikshavn