• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Aalborg

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Aalborg på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Aalborg

EasyTerra Biluthyrning Aalborg är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Aalborg

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Aalborg.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Aalborg

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Aalborg med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.6 (6087)
  Från SEK 649 / dag
 • Alamo

  8.6 (7817)
  Från SEK 297 / dag
 • Europcar

  8.4 (7221)
  Från SEK 293 / dag
 • Sixt

  8.2 (2870)
  Från SEK 362 / dag
 • Thrifty

  8.2 (4776)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8 (5289)
  Från SEK 546 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.8 (1691)
  Från SEK 384 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2945)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  7.7 (267)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.6 (8909)
  Från SEK 536 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Aalborg?

Aalborg – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Aalborg), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aalborg – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Aalborg) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Aalborg). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aalborg – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Aalborg) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aalborg – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Aalborg), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aalborg - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Aalborg), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aalborg - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Aalborg) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aalborg – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Aalborg) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aalborg – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Aalborg) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aalborg – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Aalborg) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aalborg - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Aalborg) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aalborg – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Aalborg) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aalborg - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Aalborg) är Augusti den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Aalborg

Om du letar efter en hyrbil i Danmark, men i en annan stad än Aalborg, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Danmark-sidan, där du kan välja i vilken stad i Danmark du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Aalborg

EasyTerra Biluthyrning Aalborg jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

John F Kennedys Plads 3a

Platsinformation för Aalborg

Inledning

Ålborg är en industri- och universitetsstad i södra Danmark. Under medeltiden blomstrade staden tack vare sitt läge vid Limfjorden. De traditionella 1600-tals husen i centrum minner fortfarande om forna dagars rikedom. 

Befolkning

Staden har nästan 200 000 invånare, vilket gör den till den fjärde största staden i Danmark, efter Köpenhamn, Århus och Odense.

Geografiskt läge

Ålborg är belägen vid den östra delen av Limfjorden, vilken går rakt genom norra Jylland. Nära staden är denna fjord relativt smal, men väster om Ålborg vidgas Limfjorden till en oregelbundet formad sjö med sumpiga stränder och många öar (av vilka den största är Mors).

Ekonomi

Även om den ekonomiska aktiviteten mer och mer kretsar runt ny teknik så är Ålborg fortfarande ett viktigt industricentrum. Korn, cement och fisk exporteras via hamnen. Staden är även hemort för Danske Spritfabrikker, huvudsakligen berömd för sin tillverkning av akvavit, och Ålborg Industrier.

De sista åren har Ålborg blivit ett centrum för telekommunikationsteknologi.

Flygplatser

Över sex kilometer nordväster om stadens centrum ligger Ålborg flygplats, landets tredje största flygplats. Flygplatsen tar varje år emot en miljon passagerare. Det avgår både inrikesflygningar och flygningar till några europeiska resmål. Flygplatsen är enkel att nå från stadens centrum med hyrbil. Man korsar Limfjorden och följer väg 55. Avfarten till flygplatsen är tydligt angiven.

Kollektivtrafik

Ålborg har ett bra offentligt bussystem. De flesta stadsbussar avgår från den centrala busstationen Österå. Under sommaren gäller en begränsad tidtabell. Det finns inga bussar på natten. Att ta taxi i Ålborg är väldigt dyrt!

Trafik och parkering

Parkering är endast gratis på söndagar. När det inte finns någon parkeringsautomat i närheten så gäller ofta tidsbegränsning för parkering.

Aalborg har ett flertal bilparkeringar, bland annat Palads parkering, Metax parkering, Kennedy Arkaden och Salling. Man bör tänka på att de flesta parkeringsplatser är stängda på natten.

Hotell

Ålborg har ett bra utbud av logi. Man kan ta in på ett trevligt bed & breakfast, men staden erbjuder även utmärkta fyrstjärniga hotell. I allmänhet behöver man inte boka sitt rum lång tid i förväg.

Externa källor

För mer information om Ålborg, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Danish krone
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Danish
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Alamo
 • Europcar
 • Sixt
 • Thrifty
 • Avis
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Flizzr
 • Budget
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Danmark
 3. Biluthyrning Aalborg