• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Liberia

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Liberia på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Liberia

EasyTerra Biluthyrning Liberia är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Liberia

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Liberia.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Liberia

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Liberia med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.7 (7817)
  Från SEK 538 / dag
 • National Car Rental

  8.6 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8.6 (1691)
  Från SEK 641 / dag
 • Easycar

  8.5 (15)
  Från SEK 551 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Amigo Rent a car

  8.1 (4)
  Från SEK 375 / dag
 • Solid Car Rental

  7.9 (6)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.9 (6087)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.7 (2870)
  Från SEK 496 / dag
 • Avis

  7.6 (5289)
  Från SEK 370 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2945)
  Från SEK 239 / dag
 • Thrifty

  7.6 (4776)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Payless Car Rental

  7.5 (448)
  Från SEK 617 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.5 (3783)
  Från SEK 210 / dag
 • Budget

  7.2 (8909)
  Från SEK 514 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Från SEK 460 / dag
 • Europcar

  6.6 (7221)
  Från SEK 251 / dag
 • Mex Rent a Car

  6.3 (44)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  4.9 (3)
  Från SEK 405 / dag
 • Costa Rent

  3.5 (1)
  Från SEK 507 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Liberia?

Liberia – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Liberia), är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liberia – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Liberia) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Liberia). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liberia – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Liberia) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liberia – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Liberia), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liberia - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Liberia), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liberia - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Liberia) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liberia – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Liberia) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liberia – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Liberia) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liberia - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Liberia) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liberia – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Liberia) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liberia - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Liberia) är Augusti den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Liberia

Om du letar efter en hyrbil i Costa Rica, men i en annan stad än Liberia, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Costa Rica-sidan, där du kan välja i vilken stad i Costa Rica du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Liberia

EasyTerra Biluthyrning Liberia jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Liberia

Inledning

För de flesta turisterna är staden Liberia i Costa Rica bara en knutpunkt för att ta sig vidare till stränderna vid Stilla havet, som Playa del Coco, Playa Hermosa och kusten på halvön Papagayo. Själva staden har inte mycket att erbjuda, utöver safariparken Africa Mia.

Befolkning

Staden har över 35 000 invånare.

Geografiskt läge

Liberia ligger i provinsen Guanacaste, i nordvästra Costa Rica över 20 mil från huvudstaden San José. Staden ligger vid floden med samma namn och höjer sig längs sluttningarna till vulkanen Rincón de la Vieja (1 916 meter). Vulkanens omgivningar, nordväst om Liberia, är en nationalpark med varma källor, vattenfall och floder. 

Ekonomi

Tack vare flygplatsen och det ökade antalet utrikesflyg, växer turismen till Liberia och dess omgivningar. Turismen är därför en viktig inkomstkälla för staden. Under senare år har några högteknologiska företag också etablerat sig i Liberia. 

Flygplatser

Liberia flygplats heter Daniel Oduber Quirós internationella flygplats och ligger 6 kilometer väster om stadens centrum. Det är landets andra internationella flygplats, efter Juan Santamaría internationella flygplats nära huvudstaden San José. Flygplatsen är lätt att nå med hyrbil: från centrum tar man vägen till Nicoya som löper utmed flygplatsen. Avfarten till flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Kollektivtrafiken i och runt om Liberia är bra: det finns ett omfattande bussnät, både inom staden och till de populära stränderna. Det finns också bussar till gränsen till Nicaragua, norr om Liberia, och till San José, sydost om staden.

Trafik och parkering

Av säkerhetsskäl avråder vi från att parkera ens hyrbil på gatan. Man bör alltid parkera i ett parkeringshus eller på en bevakad parkeringsplats. Som sagt stannar de flesta inte i själva staden så länge. Det finns heller ingen anledning till att göra det eftersom Pan American Highway går rakt genom Liberia. Via denna motorväg kan man snabbt ta sig till den nicaraguanska gränsen eller San José, Costa Ricas huvudstad.

Hotell

De flesta hotellen i Liberia ligger öster om Pan American Highway, mellan Avenidas 4 och 7. De flesta väljer dock ett hotell eller en semesteranläggning vid Stilla havet. Särskilt halvön Papagayo, på norra sidan av bukten Bahia Culebra, har fått ett uppsving de senaste åren. Utöver mellanklassboenden hittar man fyra- och femstjärniga hotell här. 

Externa källor

För mer information om Liberia rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Costa Rican colón
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  60 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  SUV

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Easycar
 • NÜ Car Rentals
 • Amigo Rent a car
 • Solid Car Rental
 • Hertz
 • Sixt
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Payless Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Green Motion
 • Europcar
 • Mex Rent a Car
 • ACE Rent A Car
 • Costa Rent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Costa Rica
 3. Biluthyrning Liberia