• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning San Jose Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i San Jose Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning San Jose Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden San Jose Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i San Jose Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Hyrbilsalternativ i San Jose Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i San Jose Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Easycar

  8.8 (15)
  Från SEK 485 / dag
 • Alamo

  8.8 (7823)
  Från SEK 542 / dag
 • National Car Rental

  8.6 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8.6 (1693)
  Från SEK 719 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Amigo Rent a car

  8.1 (4)
  Från SEK 239 / dag
 • Solid Car Rental

  8 (6)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Jumbocar

  7.9 (18)
  Från SEK 290 / dag
 • Hertz

  7.9 (6094)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.7 (2874)
  Från SEK 416 / dag
 • Avis

  7.6 (5291)
  Från SEK 369 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2948)
  Från SEK 258 / dag
 • Budget

  7.5 (8919)
  Från SEK 636 / dag
 • Thrifty

  7.5 (4783)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Payless Car Rental

  7.5 (449)
  Från SEK 309 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.5 (3787)
  Från SEK 209 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Från SEK 311 / dag
 • Europcar

  6.4 (7229)
  Från SEK 270 / dag
 • Mex Rent a Car

  6.3 (44)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  4.9 (3)
  Från SEK 385 / dag
 • Costa Rent

  3.5 (1)
  Från SEK 389 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

San Jose Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

San Jose Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (San Jose Airport), är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Jose Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (San Jose Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (San Jose Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Jose Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (San Jose Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Jose Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (San Jose Airport), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Jose Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (San Jose Airport), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Jose Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (San Jose Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Jose Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (San Jose Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Jose Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (San Jose Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Jose Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (San Jose Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Jose Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (San Jose Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Jose Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (San Jose Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Jose Airport – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (San Jose Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats San Jose Airport

Platsinformation för San Jose Airport

San José flygplats i ett nötskal

Flygplatsen i Costa Ricas huvudstad är belägen 1,7 mil nordväst om San José, i närheten av staden Alajuela. Officiellt kallas flygplatsen Juan Santamaría, efter en soldat som dödades i kriget mot amerikanerna 1856. Flygplatsen har nyligen privatiserats. Den nya ägaren har påbörjat utvidgning och renovering av flygplatsen.

Det finns ingen tågförbindelse till flygplatsen, men den är lätt att nå med bil eller buss.

Det finns inga hotell på flygplatsen men mellan flygplatsen och San José finns det ett antal hotell. Där finns ett begränast antal affärer, och det är först och främst souvenirbutiker. Det finns tre snabbmatsrestuaranger, vars priser är tämligen höga. Det finns inga faciliteter för affärsresande, men det kommer att finnas en VIP-lounge då renoveringen är avslutad. Dessutom har flygplatsen tre ATM bankomater och ett växlingskontor, som bara växlar mindre summor med ofördelaktig kurs. Terminalbyggnaden är tämligen handikappanpassad.

Inom flygindustrin anges San Jose flygplats med förkortningarna SJO (IATA flygplatskod) och MROC (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan San José flygplats.

Praktisk information

 • Valuta
  Costa Rican colón
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  60 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  SUV

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Easycar
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • NÜ Car Rentals
 • Amigo Rent a car
 • Solid Car Rental
 • Jumbocar
 • Hertz
 • Sixt
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Thrifty
 • Payless Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 • Green Motion
 • Europcar
 • Mex Rent a Car
 • ACE Rent A Car
 • Costa Rent