Biluthyrning San Jose Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i San Jose Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning San Jose Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Costa Rica
 3. Biluthyrning San Jose
 4. San Jose Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för San Jose Airport

San José flygplats i ett nötskal

Flygplatsen i Costa Ricas huvudstad är belägen 1,7 mil nordväst om San José, i närheten av staden Alajuela. Officiellt kallas flygplatsen Juan Santamaría, efter en soldat som dödades i kriget mot amerikanerna 1856. Flygplatsen har nyligen privatiserats. Den nya ägaren har påbörjat utvidgning och renovering av flygplatsen.

Det finns ingen tågförbindelse till flygplatsen, men den är lätt att nå med bil eller buss.

Det finns inga hotell på flygplatsen men mellan flygplatsen och San José finns det ett antal hotell. Där finns ett begränast antal affärer, och det är först och främst souvenirbutiker. Det finns tre snabbmatsrestuaranger, vars priser är tämligen höga. Det finns inga faciliteter för affärsresande, men det kommer att finnas en VIP-lounge då renoveringen är avslutad. Dessutom har flygplatsen tre ATM bankomater och ett växlingskontor, som bara växlar mindre summor med ofördelaktig kurs. Terminalbyggnaden är tämligen handikappanpassad.

Inom flygindustrin anges San Jose flygplats med förkortningarna SJO (IATA flygplatskod) och MROC (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan San José flygplats.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Budget
 • Easycar
 • Europcar
 • Solid Car Rental
 • Thrifty

Andra biluthyrningsplatser i San Jose

Utöver San Jose Airport i San Jose jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i San Jose: