• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning San Jose

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i San Jose på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning San Jose

EasyTerra Biluthyrning San Jose är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i San Jose

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i San Jose

Biluthyrningserbjudanden i San Jose

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i San Jose.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i San Jose

Nedan visas biluthyrningsföretagen i San Jose med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Easycar

  9 (16)
  Från SEK 374 / dag
 • Alamo

  9 (7912)
  Från SEK 460 / dag
 • Enterprise

  8.8 (1708)
  Från SEK 592 / dag
 • Jumbocar

  8.5 (19)
  Från SEK 290 / dag
 • Solid Car Rental

  8 (6)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.8 (2932)
  Från SEK 286 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2994)
  Från SEK 236 / dag
 • Hertz

  7.7 (6165)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.6 (5349)
  Från SEK 300 / dag
 • Payless Car Rental

  7.6 (456)
  Från SEK 355 / dag
 • Thrifty

  7.4 (4888)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.3 (9003)
  Från SEK 268 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.3 (3855)
  Från SEK 258 / dag
 • Green Motion

  6.9 (1709)
  Från SEK 311 / dag
 • Europcar

  6.4 (7322)
  Från SEK 260 / dag
 • Amigo Rent a car

  Inga omdömen
  Från SEK 182 / dag
 • Costa Rent

  Inga omdömen
  Från SEK 306 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8.8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Mex Rent a Car

  5.7 (44)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Från SEK 268 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i San Jose?

San Jose – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (San Jose), är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Jose – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (San Jose) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (San Jose). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Jose – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (San Jose) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Jose – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (San Jose), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Jose - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (San Jose), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Jose - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (San Jose) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Jose – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (San Jose) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Jose – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (San Jose) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Jose - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (San Jose) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Jose – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (San Jose) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Jose - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (San Jose) är Oktober den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Jose – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (San Jose) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring San Jose

Om du letar efter en hyrbil i Costa Rica, men i en annan stad än San Jose, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Costa Rica-sidan, där du kan välja i vilken stad i Costa Rica du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i San Jose

EasyTerra Biluthyrning San Jose jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Best Western Irazu Hotel
C. Lindora
Paseo Colón Esquina Calle 30
Wyndham San José Herradura
C. 34

Platsinformation för San Jose

Inledning

San José är huvudstad i Costa Rica, ett land i Centralamerica. Det är det sociala, ekonomiska, politiska och kulturella centrumet i landet. Det är en livlig och relativt ung stad. San José började utvecklas först under andra halvan av 1800-talet. Det är orsaken till varför det finns relativt få byggnader från den spanska kolonialtiden - jämfört med många andra latinamerikanska städer.

Befolkning

Officiellt sett har staden 350 000 invånare, men den siffran syftar på kantonen San José, praktiskt taget bara stadens centrum. Om man räknar förorterna, bor mer än en miljon människor i San José. Costaricaner talar spanska, men många av dem kan lite engelska.

Geografiskt läge

San José ligger mitt på  Costa Ricas centralplatå (Cordillera Central) på över 1100 meters höjd. Staden är omringad av gröna berg och dalgångar.

Ekonomi

Costa Ricas ekonomi bygger på jordbruk och ekoturism (cirka 70% av Costa Rica utgörs av nationalparker). I själva staden finner man få tecken på detta: San José är centrum för administration och affärsverksamhet. Utländska investerare har nyligen satsat mycket pengar för att utveckla läkemedelsindustrin och elektronikindustrin i San José. Hotellverksamheten är också på framfart.

Flygplatser

Flygplatsen Juan Santamaría är belägen 2 mil väster om staden. Det tar cirka 30 minuter att nå staden med bil, även om det under morgonens och kvällens rusningstrafik kan ta betydligt längre tid.

Kollektivtrafik

Kollektivtrafiken i San José utgörs av bussar. Frågan är bara om man vill använda bussystemet eftersom det är där som ficktjuvar är mest aktiva. Det finns också regionala bussförbindelser och även internationella bussförbindelser till grannländerna Nicaragua och Panama. Bussarna är tämligen bekväma, men man ska aldrig lämna sitt bagage utan uppsikt. Man ska definitivt inte tillåta att bagaget förvaras i bussens bagageutrymme.
Det är billigt att åka taxi i San José. Använd bara officiella taxibilar med taxameter. Officiella taxibilar är röda med en gul triangel med ett nummer på. Flygplatstaxi är oranga.

Trafik och parkering

Det är troligt att man behöver lite tid att vänja sig vid bilkörning i San José. Vägarna är smala och det tar också lite tid att vänja sig vid lokalbefolkningens sätt att köra. De använder varje liten lucka de ser för att avancera ett par meter, speciellt under morgonens och kvällens rusningstrafik. Vägskyltar lämnar också mycket att önska. Till exempel saknar många gator någon som helst identifiering. På vägar utanför staden bör man se upp med hotell längs vägplan. Undvik att köra på natten. Om man skulle få böter ska man aldrig betala dem på platsen, utan låta uthyrningsfirman ta hand om dem.

Man kan parkera bilen på gatorna i San José, men det finns gator där detta inte tillåts under morgonens och kvällens rusningstrafik. Det finns många allmänna parkeringsfaciliteter där det är säkert att lämna bilen. Lämna aldrig något av värde i bilen, inte ens i bagageutrymmet. Och själklart: lås bilen ordentligt. Det är en god idé att hålla bilens dörrar låsta under körning. Om man får punktering ska man säga nej till all 'hjälp' av främlingar. De kan vara ute efter ens värdefulla tillhörigheter.

Hotell

San José har ett stort utbud av hotell. De bästa av dem ligger inte i stadens centrum, utan utanför detta. Även om Costa Rica är ett populärt mål på grund av sitt vackra naturliv, är det få turister som väljer att stanna en längre tid i huvudstaden. Vi rekommenderar emellertid att boka hotellrum i förväg, om än bara för att undvika att vara en självklar turist som går omkring på gatorna för att söka efter någonstans att bo.

Externa källor

För mer information om San José rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Costa Rican colón
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  60 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  SUV

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Easycar
 • Alamo
 • Enterprise
 • Jumbocar
 • Solid Car Rental
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Avis
 • Payless Car Rental
 • Thrifty
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Green Motion
 • Europcar
 • Amigo Rent a car
 • Costa Rent
 • NÜ Car Rentals
 • National Car Rental
 • Mex Rent a Car
 • ACE Rent A Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Costa Rica
 3. Biluthyrning San Jose