• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Puerto Natales

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Puerto Natales på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Puerto Natales

EasyTerra Biluthyrning Puerto Natales är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Puerto Natales

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Puerto Natales med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Europcar

  8.5 (8219)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.8 (6045)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  8 (3445)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Econorent

  8.2 (12)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Puerto Natales

Om du letar efter en hyrbil i Chile, men i en annan stad än Puerto Natales, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Chile-sidan, där du kan välja i vilken stad i Chile du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Puerto Natales

EasyTerra Biluthyrning Puerto Natales jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Manuel Bulnes 100

Platsinformation för Puerto Natales

Inledning

Puerto Natales är huvudstad i provinsen Última Esperanza ('Sista hoppet'). Det är inkörsporten till den vackra naturen i södra Chile och utgångspunkten för de som vill vandra genom Torres del Paine och andra nationalparker i närheten.

Befolkning

Staden har ungefär 20 000 invånare.

Geografiskt läge

Puerto Natales är belägen allra längst söderut i Chile vid Seno Última Esperanza. Norr om staden ligger bergen Cordillera Manuel Señoret och Lago del Toro. Punta Arenas ligger ungefär 25 mil sydöster om Puerto Natales.

Ekonomi

Turismen är en av stadens främsta inkomstkällor. Snabbköpen är helt inriktade på besökare som ska göra vandringsutflykter: torkad frukt, pulversoppor, müslibarer, pulverdrycker och så vidare. Boskapsuppfödning har stor betydelse i omgivningarna (kött och mejeriprodukter exporteras via hamnen Puerto Natales). Fiske och industri för framställning av fiskprodukter finns också i staden. 

Flygplatser

Puerto Natales har en liten flygplats med bara en flight om dagen: till och från El Calafate i Argentina med propellerplan. Den närmaste större flygplatsen är Punta Arenas flygplats (officiellt: Aeropuerto Internacional Presidente Carlos Ibáñez del Campo). Denna flygplats är belägen nästan 23 mil (via väg) sydöster om Puerto Natales och kan nås med hyrbil via Ruta 9. Resan tar omkring tre timmar.

Kollektivtrafik

Själva staden har ingen busstransport, men bussar som drivs av researrangörer går till nationalparken Torres del Paine, Punta Arenas och El Calafate i Argentina. För att åka med dessa bussar måste man köpa en biljett i förväg på en av de många biljettkontoren i staden.

Trafik och parkering

Trafiken i Puerto Natales är ganska långsam och det är inget problem att hitta en ledig parkeringsplats. En hyrbil är det perfekta transportmedlet om man vill besöka naturattraktionerna i den här regionen, även om man bör parkera sin bil och fortsätta till fots för att verkligen njuta av dem. Det är enkelt att köra till Punta Arenas med hyrbil via Ruta 9 (se flygplatser). Man kan ta sin hyrbil till Argentina.

Hotell

Puerto Natales har ett brett utbud av logi. Det finns medelklass- och lyxhotell, men även gott om pensionat (hostales) och bed & breakfast (hospedajes). Under sommarmånaderna är det mest liv och rörelse i staden (på den södra delen av jordklotet från november till mars). Om man vill besöka Puerto Natales under denna tid på året rekommenderar vi att man bokar sitt hotellrum i god tid före resan.

Externa källor

För mer information om Puerto Natales, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Chilean peso
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Econorent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Chile
 3. Biluthyrning Puerto Natales