Up to 30% off On bookings placed from 24 nov until 1 dec

Biluthyrning El Calafate

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i El Calafate på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning El Calafate

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Argentina
 3. Biluthyrning El Calafate
EasyTerra Biluthyrning El Calafate är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för El Calafate

Biluthyrning El Calafate
Biluthyrning El Calafate

Inledning

El Calafate är en liten stad i det argentinska Patagonien. Det är ett populärt turistmål. Staden är ett nav för den som vill besöka glaciärerna i Nationalparken Los Glaciares (med bland annat glaciären Perito Moreno, Cerro Chaltén och Cerro Torre).

Befolkning

Staden har växt enormt under de senaste åren och har nu omkring 10 000 invånare.

Geografiskt läge

El Calafate är belägen allra längst söderut i Argentina, vid Argentinasjöns södra strand. Staden ligger vid Andernas fot, inte långt från gränsen till Chile.

Ekonomi

El Calafates ekonomi baserar sig nästan helt på turismen till glaciärerna i Anderna.

Flygplatser

El Calafate internationella flygplats (även: Comandante Armando Tola internationella flygplats) är belägen två mil öster om staden. Det finns dagliga flygningar till bland annat  Buenos Aires, Trelew och Bariloche. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil via väg nummer 11. Avfarten till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Det finns ingen kollektivtrafik i El Calafate. Emellertid finns det en bussförbindelse till ett annat turistmål vid Andernas fot: Bariloche.

Trafik och parkering

En hyrbil är det idealiska transportmedlet för att utforska El Calafate och dess omgivning. Det är inte svårt att hitta rätt, men man måste köra försiktigt på de smala och slingrande bergsvägarna.

Hotell

El Calafate lever på turism och därför är det ingen brist på logi. Vi rekommenderar starkt att man bokar hotellrum i god tid före resan, eftersom El Calafate är ett populärt turistmål året runt.

Externa källor

För mer information rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Europcar
 • Hertz
 • Localiza Car Rentals
 • Rent a car

Biluthyrningsplatser i El Calafate

EasyTerra Biluthyrning El Calafate jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Om du letar efter en hyrbil i Argentina, men i en annan stad än El Calafate, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Argentina-sidan, där du kan välja i vilken stad i Argentina du vill hyra en bil.