• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Bariloche

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bariloche på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bariloche

EasyTerra Biluthyrning Bariloche är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Bariloche

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Bariloche.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
SUV

Biluthyrare i Bariloche

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Bariloche med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Localiza Car Rentals

  8.2 (30)
  Från SEK 614 / dag
 • Hertz

  8.2 (6087)
  Från SEK 540 / dag
 • Enterprise

  8 (1691)
  Från SEK 892 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Från SEK 910 / dag
 • Sixt

  7.9 (2870)
  Från SEK 825 / dag
 • Alamo

  7.8 (7817)
  Från SEK 697 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2945)
  Från SEK 648 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4776)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3783)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.6 (8909)
  Från SEK 2 179 / dag
 • Europcar

  7.4 (7221)
  Från SEK 603 / dag
 • Avis

  7.2 (5289)
  Från SEK 1 733 / dag
 • ACE Rent A Car

  6.1 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Bariloche?

Bariloche – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Bariloche), är Augusti den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bariloche – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Bariloche) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Bariloche). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bariloche – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Bariloche) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bariloche – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Bariloche), är Augusti den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bariloche - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Bariloche), är Augusti den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bariloche - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Bariloche) är Augusti den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bariloche – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Bariloche) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bariloche – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Bariloche) är Augusti den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bariloche - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Bariloche) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Bariloche

Om du letar efter en hyrbil i Argentina, men i en annan stad än Bariloche, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Argentina-sidan, där du kan välja i vilken stad i Argentina du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Bariloche

EasyTerra Biluthyrning Bariloche jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Beschtedt 230
Quaglia 352

Platsinformation för Bariloche

Inledning

San Carlos de Bariloche är en stad i Argentina som omges av magnifik natur vilken påminner något om Schweiz. Det är ett populärt resmål för de som gillar långa bergspromenader och vattensporter. Under vintermånaderna är det ett populärt skidområde.

Befolkning

Staden har 130 000 invånare.

Geografiskt läge

Bariloche är belägen allra längst västerut i Argentina, nära gränsen till Chile, vid sjön Nahuel Huapis strand och vid Andernas sluttningar. Staden är omgiven av sjöar och berg. 

Ekonomi

Turismen är Bariloches största inkomstkälla. Under sommarmånaderna går turisterna på vandringsturer i bergen eller utövar vattensporter på någon av sjöarna. Under vintermånaderna finns det många skidbackar i närheten. Dessutom tillverkas det choklad och det finns några keramikfabriker.

Flygplatser

Stadens flygplats är belägen 1,2 mil väster om Bariloche. Teniente Luis Candelaria internationella flygplats är enkel att nå via RN237 (vägen längsmed sjön). Avfarten till flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Bariloche har ett utmärkt bussystem. Det finns förbindelser till destinationer inuti och runtomkring Bariloche, men det finns även långdistansbussar till andra städer i Argentina.

Trafik och parkering

Det är inte svårt att hitta inuti och runtomkring Bariloche. Stadens centrum kan dock vara livligt trafikerat. Att parkera på gatorna är gratis och man kan även parkera sin bil vid sitt hotell utan att betala.

Hotell

Bariloche är en populär turistort och därför finns det ingen brist på logi i staden. Det finns ett stort utbud av logi i budgetklassen, men det finns även medelklass- och lyxhotell. Vi rekommenderar att man bokar logi i god tid före resan.

Externa källor

För mer information om Bariloche rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Argentine peso
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Spanish, Guaraní
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Localiza Car Rentals
 • Hertz
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Europcar
 • Avis
 • ACE Rent A Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Argentina
 3. Biluthyrning Bariloche