• Kundbetyg 8.4 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Trelew

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Trelew på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Trelew

EasyTerra Biluthyrning Trelew är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Trelew

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Trelew med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.7 (6988)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rent a car

  6.9 (33)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  7.7 (8834)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.7 (6068)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.7 (9766)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.3 (8255)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  8 (3472)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Trelew

Om du letar efter en hyrbil i Argentina, men i en annan stad än Trelew, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Argentina-sidan, där du kan välja i vilken stad i Argentina du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Trelew

EasyTerra Biluthyrning Trelew jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Trelew

Inledning

Trelew är en stad i Argentina som grundades av walesiska invandrare. För turister är det främst en utgångspunkt för sevärdheter i närheten, som båtturer från hamnstaden Rawson (15 minuters bilresa) för att titta på delfiner och valar. I själva staden är det väl värt att besöka Museo Paleontológico Egido Feruglio: en stor samling av dinosaurieskelett som levde i Patagonien. 

Befolkning

Staden har nästan 100 000 invånare. 

Geografiskt läge

Trelew ligger i provinsen Chubut vid floden med samma namn, vilken mynnar ut i Atlanten nära Rawson. Detta är den norra delen av Patagonien. Turister reser ofta genom dalen med floden Chubut eller besöker pingvinreservatet nära staden. 

Ekonomi

De walesiska invandrarna införde fåruppfödning. Fåren spelar fortfarande en viktig roll i den här regionens ekonomi, både för ullen och för köttet. Ullen exporteras delvis som råmaterial, men staden har också textilfabriker som använder ull till sin klädestillverkning. Trelew har också metallurgisk och kemisk industri. Turismen har ökat under se senaste åren. Inte så mycket på grund av sevärdheterna i själva staden dock; Trelew är huvudsakligen en utgångspunkt och servicecentrum för turister som vill utforska de norra delarna av Patagonien. 

Flygplatser

Trelew har en liten flygplats, men den fungerar bara som en knutpunkt för flyg mellan den argentinska huvudstaden Buenos Aires och El Calafate. Trelew flygplats ligger mindre än 3 kilometer norr om staden och lätt att nå med hyrbil via Avenida De Los Trabajadores och en liten del av RA-25.

Kollektivtrafik

Staden har bra kollektivtrafik. Bussarna går inte bara inom stadsgränserna, utan också till hamnstaden Puerto Rawson och till Gaiman, en typisk walesisk stad med bland annat ett utomhusgalleri som visar konst som gjorts av sopor.

Trafik och parkering

Trelew är inte en stad med mycket trafik och den har ett kvadratiskt gatumönster vilket gör det lätt att hitta. Att hitta en parkeringsplats för sin hyrbil är inte heller något problem. Trelew har förbindelse med huvudstaden Buenos Aires, på ungefär 1 370 mils avstånd, via motorvägen RN3.

Hotell

Det finns några hotell i stadens centrum. Inte så många, men tillräckligt för antalet besökare. Kaféet-restaurangen på Hotel Touring Club i stadens centrum är en populär mötesplats. Det finns också några verkligen enkla boenden i Playa Unión, på kusten nära Rawson.

Externa källor

För mer information om Trelew rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Argentine peso
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Spanish, Guaraní
 • Populär bilkategori
  Standard

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Rent a car
 • Alamo
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Argentina
 3. Biluthyrning Trelew