• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Punta Arenas

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Punta Arenas på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Punta Arenas

EasyTerra Biluthyrning Punta Arenas är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Punta Arenas

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Punta Arenas.

Biltyp
Kompakt
Mellanklass
Standard
SUV

Biluthyrare i Punta Arenas

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Punta Arenas med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.2 (6097)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Econorent

  8.2 (8)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.8 (7231)
  Från SEK 756 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2949)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  7.6 (7824)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.3 (5293)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Punta Arenas?

Punta Arenas – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Punta Arenas) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil November är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Punta Arenas). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Punta Arenas – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Punta Arenas) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Punta Arenas – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Punta Arenas), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Punta Arenas - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Punta Arenas), är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Punta Arenas - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Punta Arenas) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Punta Arenas – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Punta Arenas) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Punta Arenas

Om du letar efter en hyrbil i Chile, men i en annan stad än Punta Arenas, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Chile-sidan, där du kan välja i vilken stad i Chile du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Punta Arenas

EasyTerra Biluthyrning Punta Arenas jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Bernardo O'Higgins 974

Platsinformation för Punta Arenas

Inledning

Punta Arenas är främst en bas för den som vill besöka naturattraktionerna i omgivningen av den chilenska staden. Själva staden har emellertid också något att erbjuda. Här ligger Museo del Recuerdo, som hyser en fantastisk samling ångmaskiner, hästdragna vagnar och bilar och man kan även besöka hus som är möblerade som på 1800-talet.

Befolkning

Staden har ungefär 160 000 invånare.

Geografiskt läge

Punta Arenas är belägen allra längst söderut i Chile, vid Magallanes sund som separerar fastlandet från Tierra del Fuego (Isla Grande de Tierra del Fuego). Staden är belägen på Brunswickhalvön och nordväster om Punta Arenas ligger två stora sjöar som är sammanlänkade, Seno Skyring and Seno Otway.

Ekonomi

De chilenska oljereserverna, som är små i jämförelse med de som finns i de stora oljeländerna, ligger nära Punta Arenas. Olja spelar därför en viktig roll för ekonomin, liksom handeln via hamnen. Kryssningsfartyg förtöjer ofta i hamnen. Det föds även upp får i denna region och man handlar med ull och kött i staden. Fiske är också viktigt för Punta Arenas.

Flygplatser

Punta Arenas flygplats officiella namn är Presidente Carlos Ibáñez del Campo internationella flygplats. Den är belägen två mil norr om stadens centrum. Punta Arenas flygplats är enkel att nå med hyrbil via Ruta 9.

Kollektivtrafik

Stadens kollektivtrafik består huvudsakligen av taxi och så kallade furgonetas. De sistnämnda är minibussar som kör fasta rutter. Man kan hoppa av och på var som helst längs rutten. Det finns även långdistansbussar till bland annat Puerto Natales och de argentinska städerna Río Gallegos och Ushuaia.

Trafik och parkering

De flesta turister besöker Punta Arenas för att utforska den vackra vilda naturen som omger staden. En hyrbil är ett perfekt transportmedel för att utforska, till exempel,  pingvinkolonin nära Seno Otway, norr om staden, eller Isla Rey Jorge, för valskådning. Längre bort, men möjlig att nå via Ruta 9, är nationalparken Torres del Paine nära Puerto Natales.

Hotell

Punta Arenas har ett stort utbud av logi. De flesta hotell ligger i stadens centrum, vilket har en europeisk känsla på grund av de brittiska influenserna i detta område. Förutom medelklass- och lyxhotell finns det ett stort antal billiga pensionat och bed & breakfast (hospedajes).

Externa källor

För mer information om Punta Arenas, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Chilean peso
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Full-size

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Econorent
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Alamo
 • Avis
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Chile
 3. Biluthyrning Punta Arenas