Biluthyrning Santos Dumont Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Santos Dumont Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Santos Dumont Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Brasilien
 3. Biluthyrning Rio De Janeiro
 4. Rio de Janeiro Santos Dumont Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Santos Dumont Airport

Rio de Janeiro Santos Dumont flygplats i ett nötskal

Rio de Janeiro Santos Dumont flygplats är den andra och mindre flygplatsen i Rio de Janeiro (efter Galeão flygplats). Stora investeringar görs för att förbättra och bygga ut flygplatsen inför fotbolls-VM 2014 i Brasilien.

Flygplatsen ligger bara 2 kilometer från Rio de Janeiros centrum, precis vid Baia de Guanabara. Det finns bra bussförbindelser mellan flygplatsen och stadens centrala busstation, men också till stränderna på Copacabana. Det finns ingen tågförbindelse. Flygplatsen är lätt att nå med bil, men man bör undvika rusningstiden!

Flygplatsen har (fortfarande) ett begränsat antal restauranger, kaféer, (snack) barer och butiker, men detta kommer att bli bättre när moderniseringen är klar. Flygplatsen har inga affärsfaciliteter. För mötes- och konferensrum får man vända sig till ett av de närliggande hotellen eller affärshotellen i centrum. Det finns några internetkaféer och trådlöst internet (Wi-Fi) finns också tillgängligt. Andra faciliteter på Santos Dumont flygplats är bland annat banker, växlingskontor och bankomater. 

Inom flygindustrin anges Rio de Janeiro Dumont flygplats med förkortningarna SDU (IATA flygplatskod) och SBRJ (ICAO flygplatskod).

Länk till Rio de Janeiro Santos Dumont flygplats officiella webbsida.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Hertz
 • Localiza Car Rentals
 • Movida
 • Unidas

Andra biluthyrningsplatser i Rio De Janeiro

Utöver Santos Dumont Airport i Rio De Janeiro jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Rio De Janeiro: