• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Rio de Janeiro-Galeão Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Rio de Janeiro-Galeão Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Rio de Janeiro-Galeão Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Rio de Janeiro-Galeão Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Rio de Janeiro-Galeão Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Rio de Janeiro-Galeão Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Rio de Janeiro-Galeão Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Hertz

  8.2 (6171)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Localiza Car Rentals

  8.2 (31)
  Från SEK 180 / dag
 • Movida

  7.8 (8)
  Från SEK 183 / dag
 • Alamo

  7.4 (7915)
  Från SEK 295 / dag
 • Foco

  7 (29)
  Från SEK 119 / dag
 • Budget

  7.6 (9008)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8.1 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Unidas

  Inga omdömen
  Från SEK 256 / dag
 • Enterprise

  8 (1709)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Rio de Janeiro-Galeão Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Rio de Janeiro-Galeão Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Rio de Janeiro-Galeão Airport), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rio de Janeiro-Galeão Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Rio de Janeiro-Galeão Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Rio de Janeiro-Galeão Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rio de Janeiro-Galeão Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Rio de Janeiro-Galeão Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rio de Janeiro-Galeão Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Rio de Janeiro-Galeão Airport), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rio de Janeiro-Galeão Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Rio de Janeiro-Galeão Airport), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rio de Janeiro-Galeão Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Rio de Janeiro-Galeão Airport) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rio de Janeiro-Galeão Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Rio de Janeiro-Galeão Airport) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rio de Janeiro-Galeão Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Rio de Janeiro-Galeão Airport) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rio de Janeiro-Galeão Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Rio de Janeiro-Galeão Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rio de Janeiro-Galeão Airport – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Rio de Janeiro-Galeão Airport) är April den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Rio de Janeiro-Galeão Airport

Andra uthyrningsställen i Rio De Janeiro

Utöver Rio de Janeiro-Galeão Airport i Rio De Janeiro jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Rio De Janeiro:

Platsinformation för Rio de Janeiro-Galeão Airport

Rio de Janeiro-Galeão flygplats i ett nötskal

Rio de Janeiro-Galeão flygplats heter officiellt Antonio Carlos Jobim internationella flygplats, efter en känd brasiliansk musiker. Flygplatsen investerar avsevärt i förbättringar och utbyggnader inför fotbolls-VM 2014 i Brasilien.

Flygplatsen ligger på en ö, 2 mil norr om centrum i Rio de Janeiro. Det finns (långsamma) fasta busslinjer samt en expressbuss till centrum; flygplatsen har ingen tågförbindelse. Flygplatsen är lätt att nå med bil via motorväg BR-101.

Flygplatsen har ett hyfsat antal restauranger, kaféer, (snack) barer och butiker, vilka kommer att bli fler före fotbolls-VM 2014. Utöver några VIP-lounger finns det inga affärsfaciliteter, men det kan man hitta på flygplatshotellet Luxor, som till exempel har mötes- och konferensrum. Andra faciliteter på Galeão flygplats är bland annat banker, växlingskontor, bankomater, ett postkontor, ett apotek, internetkaféer och trådlöst internet (Wi-Fi).

Inom flygindustrin anges Rio de Janeiro-Galeão flygplats med förkortningarna GIG (IATA flygplatskod) och SBGL (ICAO flygplatskod).

Länk till Rio de Janeiro-Galeão flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  Brazilian real
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  80 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Localiza Car Rentals
 • Movida
 • Alamo
 • Foco
 • Budget
 • National Car Rental
 • Unidas
 • Enterprise