• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Salvador

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Salvador på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Salvador

EasyTerra Biluthyrning Salvador är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Salvador

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Salvador.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
SUV

Biluthyrare i Salvador

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Salvador med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Localiza Car Rentals

  9.5 (38)
  Från SEK 259 / dag
 • Hertz

  8.6 (7082)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Movida

  7.4 (12)
  Från SEK 175 / dag
 • Foco

  7.4 (38)
  Från SEK 158 / dag
 • Alamo

  7.4 (8990)
  Från SEK 425 / dag
 • Budget

  7.8 (9891)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8 (8406)
  Från SEK 442 / dag
 • National Car Rental

  8.4 (414)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Unidas

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8.5 (2026)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Salvador?

Biluthyrningsföretag i och omkring Salvador

Om du letar efter en hyrbil i Brasilien, men i en annan stad än Salvador, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Brasilien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Brasilien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Salvador

EasyTerra Biluthyrning Salvador jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Av. Amaralina, 813

Platsinformation för Salvador

Inledning

Salvador är en brasiliansk stad med rik historia. Fram till 1746 var det huvudstaden i den nya portugisiska kolonin. På den tiden var staden mycket rik, tack vare handeln med bland annat socker och tobak och även handeln med guld och diamanter från inlandet. Salvadors hamn var även inkörsporten för slavar från Afrika och staden har omisskännliga afrikanska influenser. Detta är bland annat tydligt i musiken och den lokala matkulturen. 

Invånare

Salvador har 3 miljoner invånare och en stor del av dem har afrikanska rötter (ungefär tre fjärdedelar av befolkningen). Det är den tredje största staden i Brasilien, efter São Paulo och Rio de Janeiro

Geografiskt läge

Staden ligger vid kusten i nordöstra Brasilien på en trekantig halvö som isolerar Alla Helgons Bukt (Baía de Todos os Santos) från Atlanten. Salvador är huvudstad i delstaten Bahia. Den övre delen av staden (Cidade Alta) är Salvadors historiska centrum med katedralen och de flesta restauranger och barer. Denna del av Salvador finns med på UNESCO:s världsarvslista. Den nedre delen av staden ligger 85 meter lägre ner. Mellan de båda distrikten går det en linbana.

Ekonomi

Salvador är en av Brasiliens viktigaste turistmål. Turismen spelar således en stor roll för ekonomin. Det har också anknytning till byggindustrin (inte bara bygget av hotell och bostäder till turister utan även renovering av historiska byggnader). 

Genom Salvadors hamn exporteras många produkter från inlandet: kakao, sisalhampa, sojabönor och petrokemiska produkter. Det finns även utvinning av olja och gas och det ligger ett oljeraffinaderi i Salvador. Dessutom har Ford en monteringsanläggning. 

Flygplatser

Den internationella flygplatsen i Salvador (vars officiella namn är: Deputado Luis Eduardo Magalhães International flygplats) ligger 2,8 mil nordost om stadens centrum. Flygplatsen nås enkelt med hyrbil: följ motorvägen Paralela eller den vackra, men något längre, vägen längs kusten. 

Kollektivtrafik

Salvador har ett bra system med offentliga bussar, men för en nykomling kan det vara svårt att lista ut vilka bussar som går till vilka platser. Varje stort shoppingcenter har en hållplats där flera olika linjer stannar. Den centrala busstationen är Lapa (bredvid varuhuset med samma namn).

Trafik och parkering

Precis som i andra brasilianska städer är trafiken i Salvador livlig och kaotisk. Att hitta en parkeringsplats i centrum kan också vara svårt. Trots detta är en hyrbil ett utmärkt alternativ i Salvador. Inte nödvändigtvis för att utforska själva staden, men för att köra till sevärdheter i omgivningarna. Man kan till exempel besöka den 1,2 mil långa stranden Praia de Forte, omkring en och en halv timmes körväg fråb Salvador. Det finns också ett reservat för sköldpaddor.

Hotell

Utbudet av logi i Salvador är enormt. Dessutom hör hotellrummen till de modernaste i Brasilien. De stora, dyrare hotellen, ligger i allmänhet längs Atlantkusten. Billigare alternativ finns längs en av Salvadors huvudgator, Avenida Sete de Setembro. I det historiska distriktet Pelourinho kan man hitta billigare hotell men på kvällarna är det mycket oväsen i detta område.

Externa källor

För mer information om Salvador, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Brazilian real
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  80 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Localiza Car Rentals
 • Hertz
 • Movida
 • Foco
 • Alamo
 • Budget
 • Europcar
 • National Car Rental
 • Unidas
 • Enterprise
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Brasilien
 3. Biluthyrning Salvador