Biluthyrning Sanford FL

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Sanford FL på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Sanford FL.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Sanford FL

  1. Startsida
  2. Biluthyrning USA
  3. Biluthyrning Sanford FL
EasyTerra Biluthyrning Sanford FL är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Sanford FL

Biluthyrning Sanford FL
Biluthyrning Sanford FL

Inledning

Sanford är huvudstad i Seminole County i Florida. Det var tidigare ett handelscentrum vilket man kan se på de gamla köpmanshusen på de trevliga gatorna i centrum som längs båda sidorna har ekar täckta av spansk mossa. På grund av de vattenrika omgivningarna är Sanford huvudsakligen en stad för vattensportentusiaster. 

Befolkning

Staden har över 50 000 invånare. 

Geografiskt läge

Sanford ligger centralt i östra Florida, mellan Orlando och Daytona Beach. Staden ligger utmed St. Johns River och Lake Monroe, med Lake Jessup söder om Sanford. Staden har vattenrika omgivningar med flera sjöar och träsk.

Ekonomi

Servicesektorn skapar de flesta arbetstillfällena; de allmännyttiga företagen (staten) står för en stor del av jobben. Tack vare Lake Monroe och anslutningen till den så kallade Intracoastal Waterway (till Jacksonville och Mayport i norra delen av staten) kommer många vattensportentusiaster till Sanford. Turismen är också en viktig inkomstkälla. Många av invånarna i Seminole County arbetar i det närliggande Orange County.

Flygplatser

Orlando-Sanford internationella flygplats (inte att förväxla med Orlando internationella flygplats) ligger 8 kilometer sydost om stadens centrum. Sanford flygplats är lätt att nå med hyrbil via French Avenue och West Airport Boulevard.

Kollektivtrafik

Sanford har bra kollektivtrafik, som drivs av bolaget Lynx. Bussnätet täcker hela staden och en stor del av tätortsområdet, däribland en bussförbindelse med Orlando. Det kontroversiella tågprojektet Sun Rail kommer att bli färdigt 2012 eller 2013 med en station i Sanford. På tal om tåg: Sanford Station är ändstation för det så kallade Auto Train, en tågförbindelse mellan Lorton i Virginia (på bara 4 mils avstånd från Washington DC) och Florida. Som namnet visar på kan man ta med sig sin hyrbil på det här tåget. 

Trafik och parkering

Eftersom ett stort antal personer från Seminole County och Volusia County arbetar i det angränsande Orange County, är vägarna runt Sanford väldigt trafikerade under rusningstid på morgonen och kvällen. Man har inga problem att hitta en gratis parkeringsplats i själva staden. Från Sanford kan man lätt besöka Disney World: man tar I-4 i riktning mot Orlando. Nära den här staden går I-4 över till Eastern Beltway som slutar vid nöjesparken. 

Hotell

Det finns en del boenden i Sanfords centrum, men man hittar fler hotell nära flygplatsen. Hotell och motell är också koncentrerade till den västra delen av staden, precis utmed I-4 nära Central Florida Zoo & Botanical Gardens.

Externa källor

För mer information om Sanford rekommenderar vi Google och följanden källor:

Biluthyrningsplatser i Sanford FL

EasyTerra Biluthyrning Sanford FL jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Om du letar efter en hyrbil i USA, men i en annan stad än Sanford FL, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning USA-sidan, där du kan välja i vilken stad i USA du vill hyra en bil.