Biluthyrning Chiang Mai Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Chiang Mai Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Chiang Mai Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Thailand
 3. Biluthyrning Chiang Mai
 4. Chiang Mai Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Chiang Mai Airport

Chiang Mai flygplats i ett nötskal

Chiang Mai flygplats i norra Thailand är en ganska vältrafikerad flygplats. Staden är ett populärt resmål, både för thailändska och utländska turister. 

Flygplatsen ligger 4 kilometer sydväst om Chiang Mais centrum. Det finns ingen tågförbindelse med flygplatsen. Kollektivtrafiken består av bussar och så kallade songthaews (en typ av lastbil med en bänk på båda sidor där bak). Flygplatsen är lätt att nå med bil via den så kallade Super Highway, en avgiftsbelagd väg. 

Flygplatsen har få mat- och dryckställen och butiker. Det finns dock ett enormt köpcentrum nära flygplatsen, Airport Plaza. Det finns en VIP-lounge, men det finns inga affärsfaciliteter. För att hyra mötes- eller konferensrum får man vända sig till affärshotellen i Chiang Mais centrum. Utöver ett litet internetkafé, finns det trådlöst internet (Wi-Fi) för gästerna på kaffebaren Black Canyon. Andra faciliteter på Chiang Mai flygplats är bland annat banker, bankomater, växlingskontor och flera resebyråers filialer. 

Inom flygindustrin anges Chiang Mai flygplats med förkortningarna CNX (IATA flygplatskod) och VTTC (ICAO flygplatskod).

Länk till Chiang Mai flygplats officiella webbsida.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thai Rent A Car