• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Prestwick

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Prestwick på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Prestwick

EasyTerra Biluthyrning Prestwick är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Prestwick

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Prestwick med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Budget

  8.1 (9503)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8 (7901)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (3274)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.6 (8465)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  8.4 (3766)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 439 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Prestwick

Om du letar efter en hyrbil i Storbritannien, men i en annan stad än Prestwick, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Storbritannien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Storbritannien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Prestwick

EasyTerra Biluthyrning Prestwick jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Prestwick

Inledning

Prestwick är belägen i South Ayrshire, Skottland, ett område som även är känt som golfkusten. Nära staden finns det många golfbanor av hög kvalitet, ofta med vyer som får en att tappa andan. På Prestwick Old Course hölls det första öppna golfmästerskapet. Prestwick och historiska Ayr utgör en och samma stad och har varit ett populärt weekendresmål för britterna i över hundra år. Staden har en fantastisk utsikt över Firth of Clyde med ön Arrans berg i förgrunden och Mull of Kintyre i bakgrunden. Där hade Paul McCartney en gång i tiden en studio och han skrev en hyllning till området. I närheten ligger stränderna, men det är ofta mycket blåsigt. För vindsurfare är detta en utmaning. Dessutom finns det många närliggande ruiner efter slott och fästningar, kort och gott: typiskt för Skottland! 

Befolkning

Prestwick har en befolkning på 15 000 invånare.

Geografiskt läge

Prestwick ligger vid sydvästra Skottlands kust, vid Firth of Clyde. Staden gränsar till orterna Ayr och Troon.

Ekonomi

Flygplatsen är den främsta arbetsgivaren i Prestwick. Antalet passagerare har växt kraftigt sedan lågprisflygbolagen valde den här flygplatsen för sina flygningar till Glasgow. Delar av flygplatsen används av brittiska flottan som har tre helikoptrar stationerade här. Dessutom används Prestwick flygplats som träningscentrum för bland annat British Airways piloter. Turismen spelar också en betydelsefull roll. Prestwick omges av några av de bästa golfbanorna i Storbritannien och historiska Ayr lockar också många besökare.

Flygplatser

Glasgow Prestwick flygplats är belägen två kilometer nordost om staden. Det är en destination för lågprisflygbolag och Ryanair har en hangar för underhållning här. Flygplatsen har en tågstation och är enkel att nå med hyrbil. Den är belägen vid A79, precis norr om Prestwick och just på andra sidan av Prestwick Golf Club.

Kollektivtrafik

Det finn åtta lokalbussrutter till destinationer i både Prestwick och Ayr. Det finns även en regelbunden busservice (en gång i halvtimmen eller timmen) till Buchanan Street i Glasgow.

Trafik och parkering

Både i Prestwick och i Ayr är det enkelt att ta sig runt med hyrbil. Att hitta parkeringsplats är vanligtvis inte heller något problem. Ayrs centrum består delvis av ett område för fotgängare. Ayr har ett fåtal parkeringsgarage i centrum, där man kan parkera bilen under kort tid. På parkeringsplatserna i centrum kan man parkera bilen under längre tid. Vägen till parkeringsfaciliteterna är tydligt angiven på skyltar.

Hotell

För att vara en liten stad så har Prestwick ett rimligt utbud av logi. Det finns fem pensionat och fem hotell. Grannstaden Ayr har ett större utbud av logi.

Externa källor

För mer information om Prestwick rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  British pound
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  48 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  96 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Budget
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Alamo
 • FireFly Car Rental