• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Reus

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Reus på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Reus

EasyTerra Biluthyrning Reus är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Reus

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Reus.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Reus

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Reus med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8 (6161)
  Från SEK 281 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.9 (3463)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3851)
  Från SEK 226 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4885)
  Från SEK 219 / dag
 • Budget

  7.7 (8999)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.7 (5348)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2991)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  6.9 (7319)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.8 (5931)
  Från SEK 904 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.6 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.5 (5106)
  Från SEK 206 / dag
 • Rentalk50

  Inga omdömen
  Från SEK 247 / dag
 • Alamo

  8.5 (7906)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8.2 (1707)
  Från SEK 291 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Reus?

Reus – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Reus), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Reus – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Reus) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Reus). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Reus – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Reus) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Reus – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Reus), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Reus - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Reus), är Juni den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Reus – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Reus) är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Reus – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Reus) är April den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Reus – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Reus) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Reus - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Reus) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Reus – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Reus) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Reus

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Reus, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Reus

EasyTerra Biluthyrning Reus jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Reus Train Station

Platsinformation för Reus

Inledning

Reus är en pittoresk stad i Katalonien, norr om det populära turistmålet Salou. Om man vill fly det hektiska Salou, men ändå njuta av regionens vackra stränder och vilda natur så är Reus ett utmärkt val. Det är även Gaudís födelseplats; 2007 öppnades ett Gaudí museum.

Befolkning

Staden har över 100 000 invånare.

Geografiskt läge

Reus är belägen i nordöstra Spanien, i den autonoma regionen Katalonien. Staden ligger endast ett fåtal kilometer från Medelhavet, precis norr om badorten Salou. Avståndet till Barcelona är 11,1 mil.

Ekonomi

Reus är ett viktigt handelscentrum. Under flera sekel hölls varje år en stor boskapsmarknad här. Marknaden är inte längre endast en boskapsmarknad; nuförtiden handlar man med flera olika sorters produkter.

Turismens betydelse ökar: besökarna gillar att flanera runt i den historiska stadskärnan. Inte enbart för den mysiga atmosfärens skull utan även för att Reus är ett shoppingparadis.

Flygplatser

Reus flygplats ligger öster om staden. Lågprisflygbolaget Ryanair flyger från denna flygplats till flera europeiska destinationer. Flygplatsen är mycket lätt att nå med hyrbil: från stadens centrum följer man Avenida de Tarragona. Längs AP-7 (tullväg) och A-7 är avfarten till Reus flygplats tydligt angiven.

Kollektivtrafik

Reus har ett bra offentligt bussnät. De elva busslinjerna täcker varje del av staden och det går också en buss från stadens centrum till flygplatsen. Dessutom finns det regionala bussar till bland annat Salou, Tarragona och Barcelona.

Trafik och parkering

Att köra runt i Reus är inget problem: trafiken i staden är inte lika livlig som i till exempel Barcelona. Att hitta en parkeringsplats till hyrbilen är inte heller svårt.

Dessutom finns det utmärkta vägförbindelser till resten av Spanien: Autopista del Mediterráneo (AP-7, tullväg) längs den spanska östkusten, går precis bredvid Reus.

Hotell

Det finns ett begränsat utbud av hotellrum i Reus. Så det är viktigt att boka logi i god tid innan resan, särskilt under högsäsongen (sommaren). Under de kommande åren beräknas antalet logimöjligheter i Reus öka. 

Externa källor

För mer information om Reus, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • FireFly Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Budget
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • InterRent
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • Rentalk50
 • Alamo
 • Enterprise
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Reus