• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Salou

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Salou på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Salou

EasyTerra Biluthyrning Salou är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Salou

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Salou med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  8.2 (6045)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8 (9731)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.2 (8219)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.1 (6964)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Salou

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Salou, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Salou

EasyTerra Biluthyrning Salou jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Carrer de Carles Buïgas, 67
Carrer del Camí del Racó, 15
Carrer del Terrer, 7
Carrer Major, 3
Plaça d'Europa, 11

Platsinformation för Salou

Inledning

Salou är turisthuvudstad på den spanska Costa Daurada. Under sommarmånaderna lockar staden massor med turister, främst unga personer, som kommer för att njuta av solen, havet och stranden och som slår runt på stan under nätterna på diskon och nattklubbar. Emellertid tillbringar barnfamiljer också sin semester här. Salous andra stora attraktion är temaparken PortAventura.

Befolkning

Staden har 30 000 bofasta invånare, men under sommarmånaderna stannar många fler i eller runtom denna badort. 

Geografiskt läge

Salou ligger i nordöstra Spanien, på Costa Daurada (Gyllene kusten). Staden ligger 1 mil från provinsens huvudstad Tarragona och över 11 mil från Barcelona. Den pittoreska staden Reus ligger precis norr om Salou.

Ekonomi

Salous ekonomi rör sig nästan uteslutande runt turismen. De flesta pengarna tjänas under sommarmånaderna; under vintern är många restauranger och hotell stängda. 

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Reus flygplats, som främst används av lågbudgetbolaget Ryanair. Den ligger 1,2 mil norr om Salou och är lätt att nå med hyrbil. Från centrum tar man C-14 som går till flygplatsen. Man kan också ta motorväg AP-7. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad från båda vägarna. 

Kollektivtrafik

Salou har bra allmän busstrafik, både inom staden och till platserna i omgivningen, såsom Cambrils, La Pineda, PortAventura, Reus, Tarragona och Barcelona. Det finns också tågförbindelser med platser längs den spanska ostkusten. 

Trafik och parkering

Under sommarmånaderna är det mycket trafik i och runt om Salou, men man har ändå inga problem att hitta, då staden inte är särskilt stor. Det finns också mer än tillräckligt med parkeringsmöjligheter, till exempel nära stranden. Man behöver dock betala för att parkera här, men det är en av de mest centralt belägna parkeringsplatserna, mellan stranden och gatorna med barer, restauranger och butiker. Om man vill undvika hetsen i Salou kan man köra sin hyrbil till Reus som har en liten, men trevlig, historisk stadskärna där det finns många bra saker att köpa. 

Hotell

Då Salou är turisthuvudstaden på Costa Daurada finns det ingen brist på logi. På stranden hittar man de flesta turisthotellen, semesteranläggningarna och lägenhetshusen. Utan undantag är alla dessa praktiskt taget fullbokade under sommarmånaderna och man behöver därför ha bokat om man vill övernatta i Salou. Det finns också många hotell och pensionat i det mycket lugnare Reus; idealiskt för de som vill njuta av stranden i Salou, men som inte är riktiga festare. 

Externa källor

För mer information om Salou rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Salou