• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Moskva Domodedovo Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Moskva Domodedovo Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Moskva Domodedovo Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Hyrbilsalternativ i Moskva Domodedovo Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Moskva Domodedovo Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Europcar

  8.1 (8336)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.3 (6111)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.4 (9818)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (3470)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  8 (3545)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsplats Moskva Domodedovo Airport

Andra uthyrningsställen i Moskva

Utöver Moskva Domodedovo Airport i Moskva jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Moskva:

Platsinformation för Moskva Domodedovo Airport

Moskva Domodedovo internationella flygplats i ett nötskal

Domodedovo internationella flygplats privatiserades 1996. Den har blivit den viktigaste flygplatsen i Rysslands huvudstad. Flygplatsen ligger 3,5 mil söder om Moskva och den växer snabbt. 2005 tog flygplatsen emot 15 miljoner passagerare. Under kommande år kommer de nuvarande terminalerna T1 och T2 att byggas ut och man kommer att bygga två nya terminaler (T3 och T4). Efter ombyggnaden kommer flygplatsen att kunna ta emot 35 miljoner passagerare om året.

Det finns en tågförbindelse mellan flygplatsen och en station i Moskva. Restiden är 40-50 minuter. Det finns också en snabbussförbindelse till stadens södra del. Restiden är omkring 20-30 minuter. För att komma till tunnelbanestationen kan man använda en minibuss.

Det finns ett hotell på flygplatsen, som ligger omkring en halv kilometer från terminalbyggnaden och kan nås med en flygbuss. Flygplatsen har ett stort antal affärer, restauranger, (snack) barer och kaféer, inklusive en riktig rysk restaurang "Gamla stan". Förutom VIP loungen finns det kontor och mötesrum för mellan 10 och 20 personer. Dessutom har många flygbolag sina egna lounger. Det finns banker, växelkontor, bankomater och ett postkontor. Dessutom finns det ett kapell och en moské. I avgångshallen för internationella flygningar finns datorer med internet som man kan använda gratis. I shoppingområdet finns ett internetkafé och gratis trådlöst internet finns tillgängligt överallt.

Inom flygindustrin anges Moskva Domodedovo internationella flygplats med förkortningarna DME (IATA flygplatskod) och UUDD (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Moskva Domodedovo internationella flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Russian ruble
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Russian
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Avis
 • Budget
 • Sixt
 • Keddy By Europcar