• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Cluj Napoca

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Cluj Napoca på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 1 februari - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Cluj Napoca

EasyTerra Biluthyrning Cluj Napoca är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Cluj Napoca

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Cluj Napoca

Biluthyrningserbjudanden i Cluj Napoca

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Cluj Napoca.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Cluj Napoca

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Cluj Napoca med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.3 (7778)
  Från SEK 246 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.3 (41)
  Från SEK 113 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (378)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8 (7171)
  Från SEK 368 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1687)
  Från SEK 260 / dag
 • Thrifty

  7.9 (4742)
  Från SEK 248 / dag
 • Avis

  7.8 (5258)
  Från SEK 300 / dag
 • Sixt

  7.7 (2824)
  Från SEK 173 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2916)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.7 (8849)
  Från SEK 276 / dag
 • Flexicar

  7.6 (25)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  7.5 (92)
  Från SEK 75 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.3 (3411)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.2 (6042)
  Från SEK 287 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1692)
  Från SEK 118 / dag
 • Payless Car Rental

  7.1 (447)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Klass Wagen

  7 (30)
  Från SEK 80 / dag
 • SurPrice car rentals

  6.9 (445)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.6 (5930)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.6 (4998)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Autonom

  6 (1)
  Från SEK 870 / dag
 • Mex Rent a Car

  5.2 (42)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Premium Rent a Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • PriceCarz

  Inga omdömen
  Från SEK 37 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 423 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Cluj Napoca?

Cluj Napoca – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Cluj Napoca), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cluj Napoca – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Cluj Napoca) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Cluj Napoca). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cluj Napoca – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Cluj Napoca) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cluj Napoca – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Cluj Napoca), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cluj Napoca - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Cluj Napoca), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cluj Napoca - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Cluj Napoca) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cluj Napoca – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Cluj Napoca) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cluj Napoca – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Cluj Napoca) är Mars den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cluj Napoca – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Cluj Napoca) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cluj Napoca - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Cluj Napoca) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cluj Napoca – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Cluj Napoca) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Cluj Napoca

Om du letar efter en hyrbil i Rumänien, men i en annan stad än Cluj Napoca, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Rumänien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Rumänien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Cluj Napoca

EasyTerra Biluthyrning Cluj Napoca jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Cluj Napoca

Inledning

Cluj-Napoca är huvudstad i den historiska regionen Transsylvanien i Rumänien. Staden är i allmänhet känd som Cluj och är ett utmärkt resmål för dagsutflykter. Förutom historiska platser av intresse så organiseras många kulturella evenemang här (särskilt under sommarmånaderna). Cluj är även berömd för sina utmärkta restauranger.

Befolkning

Staden har 320 000 invånare.

Geografiskt läge

Cluj-Napoca är belägen i nordvästra Rumänien, vid floden Someşul Mic. Många andra bäckar och åar rinner igenom staden. Staden ligger mer eller mindre på gränsen till den transsylvanska högplatån och till Apuseni-bergen. Omgivningarna är backiga med toppar på mellan 500 och 700 meter.

Ekonomi

Staden är ett viktigt ekonomisk centrum för Rumänien. Under de senaste åren har high-tech industrin (software och IT) utvidgats enormt. Det finns även ett stort bryggeri (Ursus) och människor arbetar med (finansiell) service. Turismen är också viktig även om det inte är många som stannar över natten: de flesta människor besöker Cluj-Napoca under en dagsutflykt. 

Flygplatser

Cluj-Napoca internationella flygplats är belägen nio kilometer öster om stadens centrum. Den är enkel att nå med hyrbil via motorväg A3 och därefter motorväg E576 (Strada Traian Vuia).

Kollektivtrafik

Cluj-Napoca har utmärkt kollektivtrafik, som drivs av Regia Autonomă de Transport Urban de Călători (RATUC). Det finns (tråd) bussar och tre spårvagnslinjer.  Det finns även bussförbindelser till olika platser i Cluj-Napocas omgivning.

Trafik och parkering

Att ta sig runt i Cluj-Napoca är inte svårt och i allmänhet är det heller inget problem att hitta en ledig parkeringsplats, men det är bättre och säkrare att parkera bilen i något av de kommunala parkeringshusen (till exempel vid rådhuset, Parking Marasti och Parking Multiplex Leu).

Hotell

Under de senaste åren har det öppnats många hotell i Cluj-Napoca och därför har man inga problem att hitta hotellrum. Det finns enkla pensionat, medelklasshotell och även ett nytt femstjärnigt hotell. Man kan även hitta campingplatser i närheten av staden.

Externa källor

För mer information om Cluj-Napoca rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Romanian leu
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Romanian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Autounion Car Rental
 • National Car Rental
 • Europcar
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Avis
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Flexicar
 • addCarRental
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • Green Motion
 • Payless Car Rental
 • Global Rent a Car
 • Klass Wagen
 • SurPrice car rentals
 • InterRent
 • Goldcar
 • Autonom
 • Mex Rent a Car
 • Premium Rent a Car
 • PriceCarz
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Rumänien
 3. Biluthyrning Cluj Napoca