• Kundbetyg
 • 8.3 / 10 Antal recensioner: 387
Behöver du hjälp?
+46 10 138 84 02

Biluthyrning Cluj Napoca

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Cluj Napoca på dina vägnar.

 • Gratis avbokning
 • Bästa pris-garanti
 • 24000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Cluj Napoca

EasyTerra Biluthyrning Cluj Napoca är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Cluj Napoca

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Cluj Napoca.
 • Till exempel: Toyota Aygo
  Mini-klass
  Till exempel: Toyota Aygo
 • Populär kategori
  Till exempel: Renault Clio
  Ekonomi-klass
  Till exempel: Renault Clio
 • Till exempel: Ford Fiesta
  Kompakt-klass
  Till exempel: Ford Fiesta
 • Till exempel: Opel Astra
  Mellanklass-klass
  Till exempel: Opel Astra
 • Till exempel: Dacia Duster
  Standard-klass
  Till exempel: Dacia Duster
 • Till exempel: Audi A4
  Full-size-klass
  Till exempel: Audi A4
 • Till exempel: BMW X5
  Lyx-klass
  Till exempel: BMW X5
 • Till exempel: Opel Astra Estate
  Herrgårdsvagn-klass
  Till exempel: Opel Astra Estate

Biluthyrare i Cluj Napoca

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Cluj Napoca med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.
 • Flexicar
  7.6 (24)
  Från / dag
 • SIXT Rent a Car
  7.6 (2228)
  Från / dag
 • Payless Car Rental
  7.1 (442)
  Från / dag
Priserna ovan är per dag baserat på en hyresperiod om minst 7 dagar. Skatter och extrakostnader för tillbehör kan tillkomma. Vänligen klicka här för en förklaring av dessa kostnader.

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Cluj Napoca??

Genomsnittligt dagspris per månad

Biluthyrningsföretag i och omkring Cluj Napoca

Om du letar efter en hyrbil i Rumänien, men i en annan stad än Cluj Napoca, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Rumänien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Rumänien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Cluj Napoca

EasyTerra Biluthyrning Cluj Napoca jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Cluj Napoca

Inledning

Cluj-Napoca är huvudstad i den historiska regionen Transsylvanien i Rumänien. Staden är i allmänhet känd som Cluj och är ett utmärkt resmål för dagsutflykter. Förutom historiska platser av intresse så organiseras många kulturella evenemang här (särskilt under sommarmånaderna). Cluj är även berömd för sina utmärkta restauranger.

Befolkning

Staden har 320 000 invånare.

Geografiskt läge

Cluj-Napoca är belägen i nordvästra Rumänien, vid floden Someşul Mic. Många andra bäckar och åar rinner igenom staden. Staden ligger mer eller mindre på gränsen till den transsylvanska högplatån och till Apuseni-bergen. Omgivningarna är backiga med toppar på mellan 500 och 700 meter.

Ekonomi

Staden är ett viktigt ekonomisk centrum för Rumänien. Under de senaste åren har high-tech industrin (software och IT) utvidgats enormt. Det finns även ett stort bryggeri (Ursus) och människor arbetar med (finansiell) service. Turismen är också viktig även om det inte är många som stannar över natten: de flesta människor besöker Cluj-Napoca under en dagsutflykt. 

Flygplatser

Cluj-Napoca internationella flygplats är belägen nio kilometer öster om stadens centrum. Den är enkel att nå med hyrbil via motorväg A3 och därefter motorväg E576 (Strada Traian Vuia).

Kollektivtrafik

Cluj-Napoca har utmärkt kollektivtrafik, som drivs av Regia Autonomă de Transport Urban de Călători (RATUC). Det finns (tråd) bussar och tre spårvagnslinjer.  Det finns även bussförbindelser till olika platser i Cluj-Napocas omgivning.

Trafik och parkering

Att ta sig runt i Cluj-Napoca är inte svårt och i allmänhet är det heller inget problem att hitta en ledig parkeringsplats, men det är bättre och säkrare att parkera bilen i något av de kommunala parkeringshusen (till exempel vid rådhuset, Parking Marasti och Parking Multiplex Leu).

Hotell

Under de senaste åren har det öppnats många hotell i Cluj-Napoca och därför har man inga problem att hitta hotellrum. Det finns enkla pensionat, medelklasshotell och även ett nytt femstjärnigt hotell. Man kan även hitta campingplatser i närheten av staden.

Externa källor

För mer information om Cluj-Napoca rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Romanian leu
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Romanian
 • Populär bilkategori
  economy
 • Populära hyrföretag
  Payless Car Rental

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.
Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Flexicar
 • SIXT Rent a Car
 • Payless Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Rumänien
 3. Biluthyrning Cluj Napoca