• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Monte Gordo

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Monte Gordo på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 3 oktober
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Monte Gordo

EasyTerra Biluthyrning Monte Gordo är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Monte Gordo

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Monte Gordo med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Keddy By Europcar

  8.2 (3185)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.6 (7747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.6 (9357)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 436 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Monte Gordo

Om du letar efter en hyrbil i Portugal, men i en annan stad än Monte Gordo, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Portugal-sidan, där du kan välja i vilken stad i Portugal du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Monte Gordo

EasyTerra Biluthyrning Monte Gordo jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Av. Infante Dom Henrique

Platsinformation för Monte Gordo

Inledning

Monte Gordo är en badort i Algarve. Det är en lugnare plats än de större turiststäderna i södra Portugal, som till exempel Albufeira. Staden har ett mysigt centrum med en vacker aveny med palmer och en bred sandstrand. Omgivningarna är lantliga och perfekta att utforska med bil.

Befolkning

Monte Gordo har uppförts speciellt för turisterna. Den närmaste riktiga staden är Vila Real de Santo Antonio som har runt 14 000 invånare. Den ligger öster om Monte Gordo, vid floden Guadiana.

Geografiskt läge

Staden ligger i sydöstra Algarve i södra Portugal, endast fem kilometer från den spanska gränsen, vilket betyder att du kan utforska delar av Spanien med hyrbil. Gränsen utgörs av floden Guadiana.

Ekonomi

Turismen är stadens enda inkomstkälla. De flesta i den närliggande staden Vila Real de Santo Antonio arbetar också inom turismen. Dessutom finns det en del fiske i regionen och gränshandel med Spanien spelar också en mindre roll.

Flygplatser

Algarves internationella flygplats är Faros flygplats som ligger runt 4 mil väster om Monte Gordo och som är lätt att nå via (den nya) motorvägen A22 (Via do Infante: restid cirka en halvtimme). Många budgetflygbolag har direktflyg till Faros flygplats från norra Europa, exempelvis EasyJet, Flybe och Air Berlin.

Kollektivtrafik

Busstrafiken till andra platser i Algarve är ganska bra, men lita inte för mycket på de officiella tidtabellerna. Förbindelserna med andra turistorter upprätthålls med snabbussar (Serviço Transrápido). Taxibilar finns det gott om i Monte Gordo, och med europeiska mått mätt är de inte dyra.

Trafik och parkering

På senare år har vägarna i Algarve förbättrats oerhört mycket. Den nya motorvägen A22 sträcker sig från den spanska gränsen till västra Algarve. Den löper parallellt med EN125, som ligger lite längre söderut. På EN125 måste man vara skärpt. För att svänga till vänster finns det en separat fil på höger sida där man lägger sig innan man korsar vägen.

Vägskyltarna är ibland inte mycket att hurra för. Ofta anvisas gamla vägar även när det finns nya vägar. Det är bäst att köpa en ny och tydlig karta innan man sätter sig i hyrbilen för att utforska området.

Man ska också komma ihåg att i Portugal får man inte parkera bilen inom 18 meter från en korsning eller 15 meter från en busshållplats. Då får man böter! I Algarve tar polisen också hastighetsbegränsningarna på allvar (120 km på motorvägar, 100 km på genomfartsvägar och 50 km i bostadsområden, om inte något annat anges).

I Monte Gordo finns det parkeringsmöjligheter såväl i centrum som nära stranden.

Hotell

Monte Gordo har byggts speciellt för att ta emot det växande antalet turister som kommer till Algarve. Med andra ord: det finns gott om lediga hotellrum och lägenheter. Monte Gordo blir allt populärare så vi rekommenderar att boka hotellrum i förväg.  

Externa källor

För mer information om Monte Gordo rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Budget
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Portugal
 3. Biluthyrning Monte Gordo