• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Albufeira

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Albufeira på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 3 oktober
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Albufeira

EasyTerra Biluthyrning Albufeira är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Albufeira

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Albufeira med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  8.5 (1828)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8 (3125)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.9 (3174)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (4113)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.6 (9332)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.6 (5217)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.6 (6577)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.6 (7731)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (394)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 434 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Albufeira

Om du letar efter en hyrbil i Portugal, men i en annan stad än Albufeira, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Portugal-sidan, där du kan välja i vilken stad i Portugal du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Albufeira

EasyTerra Biluthyrning Albufeira jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Estr. de Santa Eulália
Rua Manuel Texeira Gomes

Platsinformation för Albufeira

Inledning

Från början var Albufeira ett enkelt fiskeläge, men nu är det den mest kända och populära turistorten i portugisiska Algarve. Stadskärnan består av smala gator, men utanför centrum finns det många nya hotell och lägenheter för turister och övervintrare. Nära hamnen finns det moderna hus i klara färger. Lokalbefolkningen kallar det området för 'legoland'.
Vi rekommenderar starkt att man utforskar de inre delarna av landet i sin hyrbil. Där hittar man intressanta byar som inte har förstörts av turismen.

Befolkning

Sedan turismen började utvecklas på 1960-talet har antalet invånare ökat kolossalt. För närvarande har Albufeira 30 000 invånare, även om de är fler under sommaren.

Geografiskt läge

Albufeira är beläget längst ner i södra Portugal i provinsen Algarve vid Atlanten. Staden ligger ungefär halvvägs mellan Lagos (i väster) och Faro (i öster).

Ekonomi

Från början var Albufeira ett fiskeläge. Dessutom var frukt en inkomstkälla. I synnerhet var torkad frukt en produkt som regionen var känd för. Nuförtiden spelar fisk och frukt en blygsam roll i den lokala ekonomin, vilken nästan helt och hållet är beroende av turismen. Algarve lockar årligen fem miljoner utländska besökare; många av dem åker till Albufeira eller dess omgivningar.  

Flygplatser

Faros flygplats ligger ungefär 3,5 mil öster om staden. Många budgetflygbolag har direktflyg till Faro från norra Europa, till exempel EasyJet, Flybe och Air Berlin. Via kustvägen N125 tar det cirka 45 minuter att köra till flygplatsen.

Kollektivtrafik

Det finns ingen stadsbuss i Albufeira. Busstrafiken till andra platser i Algarve är ganska bra, men lita inte alltför mycket på den officiella tidtabellen. Förbindelserna till andra turistorter sköts av snabbussar (Serviço Transrapido). Långdistansbussar till, exempelvis, Lissabon är bra och vanligtvis punktliga. 
Albufeira har gott om taxibilar, vilka inte är dyra om man ser till europeiska normalpriser.

Trafik och parkering

På senare år har vägarna i Algarve förbättrats betydligt. Den nya motorvägen A22 sträcker sig från den spanska gränsen till västra Algarve. Den löper parallellt med EN125 som sträcker sig något söderut. På EN125 måste man vara försiktig. För att svänga till vänster finns det ofta en separat fil på höger sida av vägen där man måste svänga vänster och därefter korsa den väg man körde på. Vid Zoo Marina nära Albufeira finns ett exempel på en sådan struktur.

Vägskyltarna håller inte alltid måttet. Ibland pekas gamla vägar ut i stället för de nyare och bättre vägarna. Innan man utforskar omgivningen i sin hyrbil rekommenderar vi att man köper en ny vägkarta.

Vidare bör man vara uppmärksam på att man i Portugal inte får parkera bilen inom 18 meter från en korsning eller inom 15 meter från en busshållplats. Man får böter för detta! Dessutom håller man strikt på hastighetsbegränsningen i Algarve (120 km/h på motorväg, 100 km/h på genomfartsleder och 50 km/h i bostadsområden, om inte annat anges).

I själva Albufeira är det bästa sättet att utforska centrum till fots. Portugiserna håller inte med, vilket får till resultat att centrum ofta är igenproppat av trafik. Runt den gamla stadskärnan finns det flera bilparkeringar.

Externa källor

För mer information om Albufeira rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Thrifty
 • Hertz
 • Europcar
 • National Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Portugal
 3. Biluthyrning Albufeira