Biluthyrning Asuncion Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Asuncion Airport på dina vägnar.

 • Gratis avbokning
 • Bästa pris-garanti
 • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Asuncion Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Paraguay
 3. Biluthyrning Asunción
 4. Asunción Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Asuncion Airport

Asunción flygplats i ett nötskal

Asunción flygplats officiella namn är Asunción Silvio Pettirossi internationella flygplats och är uppkallad efter en flygpionjär som grundade den första flygklubben i Paraguay.

Flygplatsen ligger 9 kilometer norr om centrum i Asunción, i förstaden Luque. Det finns ingen tågförbindelse med flygplatsen och bara en stadsbussförbindelse. Många hotell har dock en flygbusservice från flygplatsen. Avståndet mellan flygplatsen och stadens centrum täcker man snabbt via Autopista al Aeropuerto.

Utöver de vanliga taxfreebutikerna har flygplatsen inte något överväldigande antal butiker. Antalet mat- och dryckställen är också begränsat: två restauranger (en före och en efter tullen) och några kaféer. Det finns en VIP-lounge där man kan hyra små mötesrum för affärsmöten, men annars erbjuder inte Asunción flygplats några businesstjänster. Internettillgång finns via datorer men det finns också trådlöst internet. Andra faciliteter på Asunción flygplats är bland annat banker, växlingskontor och bankomater. 

Inom flygindustrin anges Asunción flygplats med förkortningarna ASU (IATA flygplatskod) och SGAS (ICAO flygplatskod).

Länk till Asunción flygplats officiella webbplats.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Europcar
 • Hertz