Biluthyrning Asunción

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Asunción på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Asunción.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Asunción

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Paraguay
  3. Asunción
EasyTerra Biluthyrning Asunción är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Asunción

Biluthyrning Asunción
Biluthyrning Asunción

Inledning

Asunción är huvudstad i Paraguay och en av de äldsta städerna på den sydamerikanska kontinenten. Den var en gång i tiden kolonialhuvudstad för alla spanska besittningar i Sydamerika.

Befolkning

Precis som den amerikanska huvudstaden Washington DC, så tillhör Ciudad de Asunción inte någon av stadens departement. Staden har 700 000 invånare, men om man räknar med förorterna så har Asunción över två miljoner invånare.

Geografiskt läge

Paraguays huvudstad är belägen i den södra delen av landet, vid floden med samma namn som utgör gränsen till Argentina.

Ekonomi

Asuncións främsta industrier är textil och tobak, men de flesta människor arbetar inom servicesektorn. Det är inte överraskande att många människor arbetar för regeringen i detta regeringssäte. Staden är även ett centrum för (högre) utbildning och kultur. 

Flygplatser

Asunción Silvio Pettirossi internationella flygplats ligger nio kilometer norr om stadens centrum i förorten Luque. Den är enkel att nå med bil från stadens centrum via Avenida España och Autopista al Aeropuerto Silvio Pettirosi, som, liksom namnet anger, leder till flygplatsen.

Kollektivtrafik

Staden har utmärkt kollektivtrafik som sköts av moderna bussar. Långdistansbussar avgår också från Avenida República Argentina till destinationer utanför Asunción och även till platser utanför Paraguay.

Trafik och parkering

Även om situationen har förbättrats den senaste tiden så finns det gator i Asunción som inte har blivit underhållna på flera år och det märks. Därför måste man köra försiktigt i staden, särskilt om man vågar sig på att delta i den kaotiska trafiken med sin hyrbil. I stadens centrum är det inte lätt att hitta en parkeringsplats på gatan, men det finns flera parkeringsgarage till exempel i närheten av stora shoppingcenter.

Hotell

Asunción har ett stort utbud av logi i alla kategorier, vilket sträcker sig från jättebilliga pensionat till lyxiga femstjärniga hotell. De flesta hotell ligger i stadens centrum, mellan Calle Cristóbal Colón och Calle Estados Unidos.

Externa källor

För mer information om Asunción, rekommenderar vi Google oc följande källor:

Biluthyrningsplatser i Asunción

EasyTerra Biluthyrning Asunción jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Flygplatser

Platser centrum

Om du letar efter en hyrbil i Paraguay, men i en annan stad än Asunción, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Paraguay-sidan, där du kan välja i vilken stad i Paraguay du vill hyra en bil.