• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Bardufoss

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bardufoss på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 15% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 26 juni 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bardufoss

EasyTerra Biluthyrning Bardufoss är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Bardufoss

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Bardufoss.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Lyx
Herrgårdsvagn
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Bardufoss

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Bardufoss med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Europcar

  8.9 (8359)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.6 (7048)
  Från SEK 686 / dag
 • Avis

  7.5 (6139)
  Från SEK 790 / dag
 • Sixt

  6.6 (3484)
  Från SEK 760 / dag
 • Budget

  8.7 (9841)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.9 (5649)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  8.6 (3583)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Bardufoss?

Biluthyrningsföretag i och omkring Bardufoss

Om du letar efter en hyrbil i Norge, men i en annan stad än Bardufoss, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Norge-sidan, där du kan välja i vilken stad i Norge du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Bardufoss

EasyTerra Biluthyrning Bardufoss jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Bardufoss

Inledning

Bardufoss är en liten stad i det vilda fjordlandskapet i norra Norge. Den är belägen i en vidsträckt tallskog, som korsas av Målselva älv och i närheten av Dividalen Nationalpark. Polar Zoo, världens nordligaste djurpark, är en av Bardufoss attraktioner. 

Befolkning

Staden har 3000 invånare.

Geografiskt läge

Bardufoss är belägen i den norra delen av Norge i dalen till Målselva älv, där den möter Barduelva. Staden är belägen över åtta mil norr om Narvik och omkring sju mil söder om Tromsø. Bardufoss är en av centrumen i Bardu kommun, i Troms fylke.

Ekonomi

Flygplatsen används inte endast för civila flygningar, det är även en stor militärbas. Den norska armén är Bardufoss största arbetsgivare. Staden drar också nytta av den ökande turismen i den här delen av Norge. 

Flygplatser

Bardufoss flygplats ligger precis bredvid staden vid motorväg E6. Den är därför enkel att nå med hyrbil. Avfarten till flygplatsen är tydligt skyltad. Flygplatsen hanterar endast flygningar till och från den norska huvudstaden.

Kollektivtrafik

Det finns ett omfattande system av regionala bussar i den här delen av Norge. Bussarna går till alla platser åtminstone en gång om dagen (men vanligtvis oftare). Det finns förbindelser till bland annat Tromsø, Narvik, Harstad, Storslett och Alta.

Trafik och parkering

En hyrbil är det perfekta transportmedlet inuti och utanför Bardufoss. Huvudvägarna är utmärkta. De lokala vägarna är också väl underhållna, men kan vara slingrande och något smala. Under vintermånaderna är speciella däck obligatoriska. Man bör inte köra utan dessa däck, även om man inte förväntar sig att de ska vara snö och is. Hyrbilarna är förresten utrustade med dessa däck, under de månader då det är obligatoriskt. 

Hotell

Logiet i själva Bardufoss är väldigt begränsat, men det finns flera olika alternativ i omgivningen där man kan tillbringa natten. Det finns hotell som sträcker sig från enkla gästhus till fyrstjärniga hotell. Den populäraste sortens logi är de så kallade Rorbuer, enkla timmerstugor. Det finns även ett flertal campingplatser med plats för husvagnar och tält, men ibland erbjuder de också iordningställda stugor.

Externa källor

För mer information om Bardufoss, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Norwegian krone
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Norwegian, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Hertz
 • Avis
 • Sixt
 • Budget
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Norge
 3. Biluthyrning Bardufoss