Biluthyrning Mexico City International Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Mexico City International Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Mexico City International Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Mexiko
 3. Biluthyrning Mexico City
 4. Mexico City International Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Mexico City International Airport

Mexico City flygplats i ett nötskal

Mexico City flygplats är officiellt uppkallad efter Benito Juárez som var Mexikos president under 14 år under den senare hälften av 1800-talet. De senaste åren har flygplatsen moderniserats och byggts ut betydligt. 

Flygplatsen ligger 1,3 mil öster om Mexico Citys centrum. Det finns en tunnelbaneförbindelse med den mexikanska huvudstaden och bussar går inte bara till Mexico City, utan också till andra resmål i närheten. Flygplatsen är lätt att nå med bil, men eftersom Mexico City är en ofantlig stad är det att rekommendera att planera färdrutten i förväg.  

Flygplatsen har många mat- och dryckställen och ett enormt köpcentrum där man naturligtvis finner taxfreebutiker, men också mexikansk konst, souvenirer, guldsmedsaffärer och butiker som säljer typisk mexikansk mat. För affärsmöten kan man boka ett konferens- eller mötesrum på de stora affärshotellen nära flygplatsen. Det finns också flera VIP-lounger. Andra faciliteter på Mexico City flygplats är bland annat banker, växlingskontor, bankomater, trådlöst internet (Wi-Fi), allmänna datorer med internetanslutning och två museer med växlande utställningar. 

Inom flygindustrin anges Mexico City flygplats med förkortningarna MEX (IATA flygplatskod) och MMMX (ICAO flygplatskod).

Länk till Mexico City flygplats officiella webbsida.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • Mex Rent a Car
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Andra biluthyrningsplatser i Mexico City

Utöver Mexico City International Airport i Mexico City jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Mexico City: