Biluthyrning Mexico City International Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Mexico City International Airport på dina vägnar.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Mexico City International Airport

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Mexiko
  3. Biluthyrning Mexico City
  4. Mexico City International Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Mexico City International Airport

Mexico City flygplats i ett nötskal

Mexico City flygplats är officiellt uppkallad efter Benito Juárez som var Mexikos president under 14 år under den senare hälften av 1800-talet. De senaste åren har flygplatsen moderniserats och byggts ut betydligt. 

Flygplatsen ligger 1,3 mil öster om Mexico Citys centrum. Det finns en tunnelbaneförbindelse med den mexikanska huvudstaden och bussar går inte bara till Mexico City, utan också till andra resmål i närheten. Flygplatsen är lätt att nå med bil, men eftersom Mexico City är en ofantlig stad är det att rekommendera att planera färdrutten i förväg.  

Flygplatsen har många mat- och dryckställen och ett enormt köpcentrum där man naturligtvis finner taxfreebutiker, men också mexikansk konst, souvenirer, guldsmedsaffärer och butiker som säljer typisk mexikansk mat. För affärsmöten kan man boka ett konferens- eller mötesrum på de stora affärshotellen nära flygplatsen. Det finns också flera VIP-lounger. Andra faciliteter på Mexico City flygplats är bland annat banker, växlingskontor, bankomater, trådlöst internet (Wi-Fi), allmänna datorer med internetanslutning och två museer med växlande utställningar. 

Inom flygindustrin anges Mexico City flygplats med förkortningarna MEX (IATA flygplatskod) och MMMX (ICAO flygplatskod).

Länk till Mexico City flygplats officiella webbsida.

Andra biluthyrningsplatser i Mexico City

Utöver Mexico City International Airport i Mexico City jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Mexico City: