• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Mexico City International Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Mexico City International Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Mexico City International Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Mexico City International Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Mexico City International Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Hyrbilsalternativ i Mexico City International Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Mexico City International Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Enterprise

  8.7 (1693)
  Från SEK 681 / dag
 • National Car Rental

  8.6 (380)
  Från SEK 681 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.1 (7818)
  Från SEK 548 / dag
 • Avis

  7.7 (5290)
  Från SEK 372 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2946)
  Från SEK 214 / dag
 • Payless Car Rental

  7.5 (449)
  Från SEK 398 / dag
 • Thrifty

  7.5 (4777)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.4 (3783)
  Från SEK 422 / dag
 • Sixt

  7.3 (2870)
  Från SEK 476 / dag
 • Budget

  7.2 (8911)
  Från SEK 633 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Från SEK 556 / dag
 • FireFly Car Rental

  7 (3424)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  6.8 (7224)
  Från SEK 275 / dag
 • Hertz

  6.5 (6088)
  Från SEK 472 / dag
 • Mex Rent a Car

  6.1 (44)
  Från SEK 132 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Mexico City International Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Mexico City International Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Mexico City International Airport), är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mexico City International Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Mexico City International Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Mexico City International Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mexico City International Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Mexico City International Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mexico City International Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Mexico City International Airport), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mexico City International Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Mexico City International Airport), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mexico City International Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Mexico City International Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mexico City International Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Mexico City International Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mexico City International Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Mexico City International Airport) är Juni den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mexico City International Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Mexico City International Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mexico City International Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Mexico City International Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Mexico City International Airport

Andra uthyrningsställen i Mexico City

Utöver Mexico City International Airport i Mexico City jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Mexico City:

Platsinformation för Mexico City International Airport

Mexico City flygplats i ett nötskal

Mexico City flygplats är officiellt uppkallad efter Benito Juárez som var Mexikos president under 14 år under den senare hälften av 1800-talet. De senaste åren har flygplatsen moderniserats och byggts ut betydligt. 

Flygplatsen ligger 1,3 mil öster om Mexico Citys centrum. Det finns en tunnelbaneförbindelse med den mexikanska huvudstaden och bussar går inte bara till Mexico City, utan också till andra resmål i närheten. Flygplatsen är lätt att nå med bil, men eftersom Mexico City är en ofantlig stad är det att rekommendera att planera färdrutten i förväg.  

Flygplatsen har många mat- och dryckställen och ett enormt köpcentrum där man naturligtvis finner taxfreebutiker, men också mexikansk konst, souvenirer, guldsmedsaffärer och butiker som säljer typisk mexikansk mat. För affärsmöten kan man boka ett konferens- eller mötesrum på de stora affärshotellen nära flygplatsen. Det finns också flera VIP-lounger. Andra faciliteter på Mexico City flygplats är bland annat banker, växlingskontor, bankomater, trådlöst internet (Wi-Fi), allmänna datorer med internetanslutning och två museer med växlande utställningar. 

Inom flygindustrin anges Mexico City flygplats med förkortningarna MEX (IATA flygplatskod) och MMMX (ICAO flygplatskod).

Länk till Mexico City flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  Mexican peso
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  20 - 70 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  20 - 90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 • Alamo
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Payless Car Rental
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Budget
 • Green Motion
 • FireFly Car Rental
 • Europcar
 • Hertz
 • Mex Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Mexiko
 3. Biluthyrning Mexico City
 4. Mexico City International Airport