• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Tuxtla Gutierrez

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Tuxtla Gutierrez på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Tuxtla Gutierrez

EasyTerra Biluthyrning Tuxtla Gutierrez är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Tuxtla Gutierrez

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Tuxtla Gutierrez.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
SUV

Biluthyrare i Tuxtla Gutierrez

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Tuxtla Gutierrez med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  8.7 (1693)
  Från SEK 879 / dag
 • National Car Rental

  8.6 (380)
  Från SEK 769 / dag
 • Alamo

  8.1 (7817)
  Från SEK 673 / dag
 • Avis

  7.9 (5290)
  Från SEK 902 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2946)
  Från SEK 277 / dag
 • Payless Car Rental

  7.5 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.5 (4776)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.4 (3783)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.2 (8911)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  6.9 (7223)
  Från SEK 373 / dag
 • Hertz

  6.7 (6088)
  Från SEK 607 / dag
 • Mex Rent a Car

  6.4 (44)
  Från SEK 352 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Tuxtla Gutierrez?

Tuxtla Gutierrez – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Tuxtla Gutierrez), är Augusti den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tuxtla Gutierrez – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Tuxtla Gutierrez) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Tuxtla Gutierrez). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tuxtla Gutierrez – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Tuxtla Gutierrez) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tuxtla Gutierrez – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Tuxtla Gutierrez), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tuxtla Gutierrez - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Tuxtla Gutierrez), är Juli den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tuxtla Gutierrez - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Tuxtla Gutierrez) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tuxtla Gutierrez – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Tuxtla Gutierrez) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tuxtla Gutierrez – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Tuxtla Gutierrez) är Mars den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tuxtla Gutierrez - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Tuxtla Gutierrez) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Tuxtla Gutierrez

Om du letar efter en hyrbil i Mexiko, men i en annan stad än Tuxtla Gutierrez, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Mexiko-sidan, där du kan välja i vilken stad i Mexiko du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Tuxtla Gutierrez

EasyTerra Biluthyrning Tuxtla Gutierrez jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Tuxtla Gutierrez

Inledning

Tuxtla Gutiérrez är huvudort i den mexikanska staten Chiapas. Det är en relativt modern stad; en av de få äldre byggnaderna är katedralen San Marcos från femtonhundratalet. Tuxtla är främst en knutpunkt för vidareresor till andra mer sevärda platser i Chiapas.

Befolkning

Staden har över en halv miljon invånare. 

Geografiskt läge

Tuxtla Gutiérrez ligger i södra Mexiko vid floden Grijalva. Staden ligger på 600 meters höjd i den ganska smala dalen Tochtlán, med berg norr och söder om stadens område. 

Ekonomi

Tuxtla Gutiérrez är ett centrum för regeringen och utbildning. De flesta arbetar för staten, på lokal, statlig eller federal nivå. Det finns också flera universitet och högskolor, däribland många tekniska institut. Turismen är inte så viktig för Tuxtla, förutom de som besöker staden på väg till andra resmål. Tuxtla är en regional knutpunkt, både för väg- och flygtrafik. 

Flygplatser

Tuxtla Gutiérrez internationella flygplats, Ángel Albino Corzo internationella flygplats, ligger 3,5 mil sydost om stadens centrum. Den är mycket modern och öppnades 2006. Tuxtla Gutiérrez internationella flygplats är lätt att nå med hyrbil via Carretera Federal 190 och därefter vägen till Salvador Urbina. Vägen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Tuxtla Gutiérrez har en ultramodern busstation varifrån lika moderna bussar upprätthåller förbindelsen med de många turistattraktionerna i Chiapas. Det går bussar till exempel till Palenque och Toniná (Mayaruiner).

Trafik och parkering

Som nämns ovan är Tuxtla främst en knutpunkt för de som reser till andra resmål i Chiapas. Carretera Federal 190, som går igenom staden, är en del av den panamerikanska motorvägen. Denna väg går från Mexico City, via Tuxtla, till gränsen till Guatemala. Om man stannar över i staden är det bäst att parkera sin hyrbil vid hotellet. De flesta hotell har gratis parkeringsmöjligheter för sina gäster.

Hotell

Även om Tuxtla Gutiérrez inte är en stor turistattraktion finns det ändå omkring 70 hotell i staden. De flesta besökarna är affärsresenärer eller folk som väntar på en buss- eller flyganslutning. Det finns några bra hotell, men också många boenden med tvivelaktigt rykte. Vi rekommenderar därför att läsa recensioner innan man bokar ett hotell i Tuxtla. Det finns några trevliga boenden i Chiapa de Corzo, på andra sidan om floden Grijalva.

Externa källor

För mer information om Tuxtla Gutiérrez rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Mexican peso
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  20 - 70 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  20 - 90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Payless Car Rental
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Mex Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Mexiko
 3. Biluthyrning Tuxtla Gutierrez