• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Porec

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Porec på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Porec

EasyTerra Biluthyrning Porec är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Porec

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Porec med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Carwiz rent a car

  8.2 (574)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Fleet Rent a car

  7.5 (248)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.5 (6194)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.2 (9906)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.2 (8418)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Porec

Om du letar efter en hyrbil i Kroatien, men i en annan stad än Porec, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Kroatien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Kroatien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Porec

EasyTerra Biluthyrning Porec jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Aldo Negri 3

Platsinformation för Porec

Inledning

Poreč är en gammal hamnstad i Kroatien som är över tvåtusen år gammal, full av byggnader från den bysantinska och venetianska tiden. Den främsta sevärdheten är Eufrasiusbasilikan från 500-talet som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Stadens läge vid det Adriatiska havet och dess historiska stadskärna gör den till en turistattraktion.

Befolkning

Staden har ungefär 12 000 invånare.

Geografiskt läge

Poreč är belägen på halvön Istriens västkust, vid Venedigbukten i den norra delen av det Adriatiska havet. Kusten mellan floden Mirna i norr och Vrsar i söder består av vackra sandstränder.

Ekonomi

På grund av sitt strategiska läge vid hamnen så var Poreč en gång i tiden en blomstrande handels- och fiskestad. Idag utgör turismen den främsta inkomstkällan. Det finns emellertid en del livsmedelsindustri i den närliggande staden.

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Pula flygplats, omkring 5,5 mil sydöster om Poreč. Den är enkel att nå med hyrbil. Från Poreč tar man väg 302 österut och sedan motorväg A9 (E751) till flygplatsen.

Kollektivtrafik

Poreč är en liten stad, särskilt den historiska stadskärnan, som man enkelt kan utforska till fots. Från busstationen finns det förbindelser via Pula och Rijeka. Det går även bussar till den kroatiska huvudstaden Zagreb. Under sommarmånaderna (april-oktober) finns det en färjeförbindelse med Venezia Lines till Venedig.

Trafik och parkering

Det finns flera stora parkeringsplatser runt staden som alla är tydligt skyltade. En hyrbil är perfekt för att upptäcka resten av Istrien. Vägarna på halvön är utmärkta och det finns även bra vägförbindelser till städer längre bort som till exempel Trieste, Ljubljana och Zagreb.

Hotell

Poreč var ett favoritresmål för den europeiska överklassen redan i mitten av 1800-talet. Därför finns det några gamla hotell i staden, men de flesta hotell ligger vid sandstränderna i närheten. Det är en långsträckt kust som är över 3,5 mil lång, mellan floden Mirna och Lim-dalen. Förutom hotell och turistanläggningar så finns det många lägenhetsbyggnader.

Externa källor

För mer information om Poreč, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Croatian kuna
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Croatian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Carwiz rent a car
 • Fleet Rent a car
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Kroatien
 3. Biluthyrning Porec