• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Trieste

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Trieste på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Trieste

EasyTerra Biluthyrning Trieste är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Trieste

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Trieste

Biluthyrningserbjudanden i Trieste

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Trieste.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Trieste

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Trieste med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.1 (7824)
  Från SEK 474 / dag
 • Active Car Rental

  8.1 (406)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.9 (6097)
  Från SEK 297 / dag
 • LocautoRent

  7.9 (1579)
  Från SEK 446 / dag
 • Leasys

  7.7 (900)
  Från SEK 547 / dag
 • Sicily by Car

  7.6 (2998)
  Från SEK 440 / dag
 • Enterprise

  7.5 (1693)
  Från SEK 602 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.5 (3788)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Ecovia Rent

  7.4 (282)
  Från SEK 647 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.4 (2949)
  Från SEK 542 / dag
 • Drivalia

  7.4 (199)
  Från SEK 434 / dag
 • Thrifty

  7.4 (4785)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.3 (7231)
  Från SEK 519 / dag
 • Avis

  7.3 (5293)
  Från SEK 488 / dag
 • Target Rent

  7.3 (29)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.1 (8922)
  Från SEK 575 / dag
 • Maggiore

  7 (1576)
  Från SEK 518 / dag
 • Optimo Rent

  6.9 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Trieste?

Trieste – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Trieste), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trieste – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Trieste) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Trieste). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trieste – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Trieste) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trieste – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Trieste), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trieste - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Trieste), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trieste - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Trieste) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trieste – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Trieste) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trieste – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Trieste) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trieste – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Trieste) är Mars den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trieste - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Trieste) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trieste – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Trieste) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trieste - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Trieste) är November den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Trieste

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Trieste, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Trieste

EasyTerra Biluthyrning Trieste jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Trieste

Inledning

Trieste är huvudstaden i den självstyrande italienska regionen Fruili-Venezia Giulia. Staden präglas av många olika influenser, eftersom platsen som den ligger på har varit en mötesplats för olika kulturer: den germanska kulturen i norr, den slaviska kulturen i öster och den latinska kulturen i söder.

Befolkning

Staden har mer än 200 000 invånare.

Geografiskt läge

Trieste ligger i nordöstra Italien och omges nästan totalt av grannlandet Slovenien. Det finns bara en smal landvägsförbindelse till resten av Italien. Staden ligger vid kanten av Triestebukten, som är ansluten till Venedigbukten.

Ekonomi

Lokalekonomin grundar sig huvudsakligen på hamnens handel. Tack vare det strategiska läget i förhållande till marknaderna i Östeuropa, transporteras många varor genom hamnen. Trieste är till exempel en viktig hamn för oljehandeln.

Triestes hamn är också en populär ankringsplats för kryssningsfartyg och det avgår färjor till Kroatien och Turkiet.

Flygplatser

Friuli Venezia Giulia flygplats ligger 3,3 mil nordväst om Trieste, vid motorvägen A4 (från Trieste till Venedig).

Kollektivtrafik

Trieste har ett bra kollektivtrafiknätverk med omkring 60 busslinjer. Bussarna avgår i allmänhet punktligt, även om frekvensen kan variera. Den mest trafikerade linjen har bussar som avgår var tionde minut. De andra linjerna har bussar en gång i halvtimmen. Biljetter kan köpas i tidningskiosker. Det finns även en färjeförbindelse till Muggia och en gång i halvtimmen avgår ett tåg från stadens centrum till Villa Opicina (tåget klättrar över 300 meter uppåt under resan).

Trafik och parkering

Trafiken kan vara livlig och kaotisk i Trieste. Om man föredrar en lugnare sorts sightseeing är det tillrådigt att parkera i hamnen och fortsätta till fots. I stadens centrum måste man betala för att parkera. Man kan be trafikpoliserna, som går omkring i centrum, om information angående hur och var man betalar.

Hotell

Trieste har ett stort utbud av hotell och annan logi att erbjuda. Grand Hotel Duchi d’Aosta, som ligger på Triestes främsta torg, är utan tvekan det mest exklusiva och eleganta hotellet. Staden har även gott om mer ekonimiska alternativ. I allmänhet är det inte nödvändigt att boka i förväg, såvida man inte är angelägen om att få ett rum med havsutsikt.

Externa källor

För mer information om Trieste, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Active Car Rental
 • National Car Rental
 • Hertz
 • LocautoRent
 • Leasys
 • Sicily by Car
 • Enterprise
 • Dollar Rent a Car
 • Ecovia Rent
 • Keddy By Europcar
 • Drivalia
 • Thrifty
 • Europcar
 • Avis
 • Target Rent
 • Nur Rent a car
 • Budget
 • Maggiore
 • Optimo Rent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Trieste