• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Rijeka

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Rijeka på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Rijeka

EasyTerra Biluthyrning Rijeka är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Rijeka

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Rijeka

Biluthyrningserbjudanden i Rijeka

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Rijeka.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Rijeka

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Rijeka med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.1 (7817)
  Från SEK 171 / dag
 • Sixt

  8 (2870)
  Från SEK 203 / dag
 • Europcar

  8 (7221)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2945)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ORYX Rent A Car

  7.8 (131)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.8 (4776)
  Från SEK 417 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1691)
  Från SEK 213 / dag
 • Air Rent a Car

  7.6 (85)
  Från SEK 141 / dag
 • Active Car Rental

  7.6 (406)
  Från SEK 159 / dag
 • Avis

  7.6 (5289)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.5 (8909)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Fleet Rent a car

  7.5 (246)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.4 (3422)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  7.2 (92)
  Från SEK 180 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Från SEK 176 / dag
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Rijeka?

Rijeka – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Rijeka), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rijeka – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Rijeka) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Rijeka). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rijeka – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Rijeka) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rijeka – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Rijeka), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rijeka - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Rijeka), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rijeka - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Rijeka) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rijeka – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Rijeka) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rijeka – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Rijeka) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rijeka – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Rijeka) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rijeka - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Rijeka) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rijeka – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Rijeka) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rijeka - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Rijeka) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rijeka - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Rijeka) är Oktober den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Rijeka

Om du letar efter en hyrbil i Kroatien, men i en annan stad än Rijeka, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Kroatien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Kroatien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Rijeka

EasyTerra Biluthyrning Rijeka jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Brigade Hrvatske Vojske 8a
Riječki lukobran 4

Platsinformation för Rijeka

Inledning

Rijeka är den största hamnen i Kroatien. Själva staden är ingen turistattraktion, men det är däremot stränderna i området. De flesta av besökarna åker direkt till turistorterna på halvön Istrian. Opatija (endast 2 mil väster om Rijeka) är denna ‘Kvarner Rivièras’ ‘grande dame’. Det var en gång i tiden en semesterort för förmögna och än idag lockar Opatija främst rika turister.

Befolkning

Staden har en befolkning på över 200 000 invånare.

Geografiskt läge

Rijeka är belägen i nordvästra Kroatien vid Kvarnerbukten, som är en del av Adriatiska havet. De populäraste semesterorterna på halvön Istria ligger sydväst om Rijeka.

Ekonomi

Stadens hamn är den viktigaste faktorn för den lokala ekonomin. Skeppningen av gods har ökat mycket under de senaste åren. Det är också en viktig hamn för färjelinjer över Adriatiska havet. Dessutom finns det stora skeppsvarv i Rijeka.

Flygplatser

Rijekas flygplats ligger 2,4 mil sydost om staden, på ön Krk. Ön är ansluten till fastlandet via en tullbro. Rijeka flygplats är enkel att nå med hyrbil. Från Rijeka tar man E65 och svänger höger precis innan Šmrika (väg 102) mot tullbron. Precis efter bron ser man flygplatsen till vänster. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

De orange stadsbussarna går regelbundet och punktligt. Bussarna sörjer inte endast för transport i själva staden, men även till andra platser i området, såsom halvön Istria. Det är billigare att köpa biljett i en tidningskiosk än på bussen. Dessutom gäller biljetten som man köper av föraren bara för den resan; med en biljett som man har köpt i förväg kan man göra två resor.

Trafik och parkering

Stadens centrum utforskas bäst till fots. Delvis är detta också den enda möjligheten, eftersom i Korzo, i stadens hjärta, är trafik inte tillåten. Utanför centrum är det inte svårt att hitta med hyrbil. Man kan parkera bilen på gatan (man betalar i en parkeringsautomat eller via sms), men det är vanligtvis enklare att parkera bilen på en av parkeringsplatserna. Det finns en stor parkeringsplats nära passagerarterminalen i hamnen. Dessutom finns det ett flertal parkeringsgarage inuti och runtomkring centrum.

Hotell

I Rijeka finns det endast fyra hotell, vilket tyder på att staden inte lockar stora mängder turister. Opatija är bättre förberedd för turism. Det finns ett brett utbud av logi. Opatijas kust är ett populärt resmål under sommaren. Om man vill resa dit under sommarmånaderna så rekommenderar vi att man bokar hotell i god tid innan resan.

Externa källor

För mer information om Rijeka rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Croatian kuna
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Croatian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Sixt
 • Europcar
 • National Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • ORYX Rent A Car
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Air Rent a Car
 • Active Car Rental
 • Avis
 • Budget
 • Fleet Rent a car
 • FireFly Car Rental
 • addCarRental
 • SurPrice car rentals
 • Global Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Kroatien
 3. Biluthyrning Rijeka