• Kundbetyg
 • 8.2 / 10 Antal recensioner: 407
Behöver du hjälp?
+46 10 138 84 02

Biluthyrning Nairobi Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Nairobi Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Nairobi Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Nairobi Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Nairobi Airport.
 • Till exempel: Toyota Yaris
  Mini-klass
  Till exempel: Toyota Yaris
 • Populär kategori
  Till exempel: Toyota Axio
  Ekonomi-klass
  Till exempel: Toyota Axio
 • Till exempel: Hyundai Accent
  Kompakt-klass
  Till exempel: Hyundai Accent
 • Till exempel: Mitsubishi Lancer
  Mellanklass-klass
  Till exempel: Mitsubishi Lancer
 • Till exempel: Toyota RAV 4
  Standard-klass
  Till exempel: Toyota RAV 4
 • Till exempel: Hyundai Santa Fe
  Full-size-klass
  Till exempel: Hyundai Santa Fe
 • Till exempel: Toyota Prado
  Lyx-klass
  Till exempel: Toyota Prado
 • Till exempel: Renault Duster
  SUV-klass
  Till exempel: Renault Duster

Hyrbilsalternativ i Nairobi Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Nairobi Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.
 • Express Impress
  5.6 (1)
  Från / dag
Priserna ovan är per dag baserat på en hyresperiod om minst 7 dagar. Skatter och extrakostnader för tillbehör kan tillkomma. Vänligen klicka här för en förklaring av dessa kostnader.

Nairobi Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Genomsnittligt dagspris per månad

Biluthyrningsplats Nairobi Airport

Platsinformation för Nairobi Airport

Nairobi flygplats i ett nötskal

Nairobi flygplats är den största och mest trafikerade flygplatsen i Östafrika. Förutom för besökare till Kenya är det också en viktig flygplats för anslutningsflyg till andra länder i regionen. 

Flygplatsen ligger 1,5 mil sydost om Nairobis centrum. Det finns ingen tågförbindelse med flygplatsen, men det går bussar till Kenyas huvudstad och till andra resmål i landet. Flygplatsen är lätt att nå med bil då den ligger precis utmed motorvägen till Mombasa.

Flygplatsen har ett stort antal mat- och dryckställen och det finns många butiker, däribland butiker med afrikanska souvenirer, kläder, smycken och kenyanskt kaffe. Det finns flera flygbolagslounger, men omfattande affärsfaciliteter, däribland mötes- och konferensrum, finns bara på de stora affärshotellen i Nairobi. Det finns ett internetkafé och trådlöst internet finns på vissa platser. Andra faciliteter på Nairobi flygplats är bland annat bankomater, växlingskontor, en bank och en lekplats. 

Inom flygindustrin anges Nairobi flygplats med förkortningarna NBO (IATA flygplatskod) och HKJK (ICAO flygplatskod).

Länk till Nairobi flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  Kenyan shilling
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  English, Swahili
 • Populär bilkategori
  intermediate
 • Populära hyrföretag
  Express Impress

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.
Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats. Express Impress