• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Nairobi

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Nairobi på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Nairobi

EasyTerra Biluthyrning Nairobi är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Nairobi

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Nairobi.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Nairobi

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Nairobi med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.4 (50)
  Från SEK 492 / dag
 • Europcar

  7.6 (7319)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Express Impress

  Inga omdömen
  Från SEK 539 / dag
 • Avis

  8.1 (5348)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.6 (6161)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  6.9 (4885)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7 (1708)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Nairobi?

Nairobi – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Nairobi), är Juli den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. November är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nairobi – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Nairobi) är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil December är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Nairobi). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nairobi – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Nairobi) är April den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nairobi – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Nairobi), är April den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nairobi - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Nairobi), är April den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nairobi - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Nairobi) är December den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nairobi – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Nairobi) är Juli den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nairobi – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Nairobi) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nairobi – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Nairobi) är April den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nairobi - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Nairobi) är Juni den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nairobi – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Nairobi) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Nairobi

Om du letar efter en hyrbil i Kenya, men i en annan stad än Nairobi, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Kenya-sidan, där du kan välja i vilken stad i Kenya du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Nairobi

EasyTerra Biluthyrning Nairobi jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Nairobi

Inledning

Nairobi är huvudstaden i Kenya och många turister kommer hit innan de reser vidare till landets berömda vilddjursparker. Namnet härstammar från den benämning som masaifolken använde på platsen: Enkare Nyirobi, vilket betyder 'det kalla vattnets plats'.

Befolkning

Man vet inte exakt hur många människor som bor i Nairobi: man uppskattar att det bor mellan 3 och 4 miljoner människor här. Det är en största staden i östra Afrika.

Geografiskt läge

Nairobi är belägen i södra Kenya, halvvägs mellan de två högsta bergen i Afrika. Kilimanjaro (i Tanzania) ligger omkring 20 mil söder om staden och Kenyaberget omkring 15 mil norr om Nairobi. Väster om staden ligger ett backigt område, Ngong Hills.

Ekonomi

Kenyas huvudstad är centrum för internationell politik, finnanser, handel och affärer. Det finns stora FN organisationer och filialer till över hundra stora, internationella företag. Nairobis aktiemarknad är den viktigaste i Afrika. Staden är också inkörsporten för miljontals turister som varje år besöker Kenya.

Flygplatser

Nairobi flygplats kallas för Jomo Keniatta internationellea flygplats och är belägen 1,5 mil sydöster om stadens centrum. Den är enkel att nå med hyrbil. Man kan ta vägen till badorten Mombasa (A-104, Mombasa Highway). Efter förorten Embakasi så finns det skyltar till flygplatsen.

Kollektivtrafik

Så kallade matatus (minibussar med 14-24 platser) är det populäraste transportmedlet i Nairobi. De flesta matatus kör en fast rutt (även till platser utanför staden). Nyligen har regeringen satt upp nya regler för dessa minibussar: de får inte lov att transportera fler passagerare än antalet säten för och alla säten måste ha säkerhetsbälten. Besökarna får själv ta reda på om dessa regler följs. Sedan 2011 så får inte fler matatus tillstånd att köra: regeringen vill gradvis förbjuda dem.

Det finns ett flertal bolag som driver stadsbussarna: Kenya Bus Service (KBS, blå bussar), Citi Hoppa (gröna bussar) och Double M (lila bussar). Nairobi är ett transportnav i Kenya, det finns ett flertal buss- och tågförbindelser till andra platser i landet,  bland annat till Mombasa, Nyeri och Kisumu.

Trafik och parkering

Nairobis infrastruktur har inte hållit jämna steg med den ekonomiska tillväxten och den ökande biltrafik som denna har medfört. Staden är extremt livligt trafikerad och trafiken är kaotisk. Trafikstockningar är vanliga. Situationen håller på att förbättras genom att man bygger nya vägar, broar och vägbroar, men det återstår att se om dessa ansträngningar lättar trafiken. Av säkerhetssjäl är det bäst att parkera sin bil på en övervakad parkeringsplats eller i ett parkeringshus, som det börjar finnas allt fler av i Nairobi.

Hotell

Precis som vi nämnt ovan är Nairobi en stad men internationell politik och handel och en stor turistattraktion. Det finns en otrolig mängd hotell, men vi rekommenderar att man bokar sitt logi i förväg. Det finns många lyxhotell nära vägen till Mombasa; budgethotellen finns samlade nära busstationen.

Externa källor

För mer information om Nairobi, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Kenyan shilling
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  English, Swahili
 • Populär bilkategori
  SUV

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Europcar
 • Express Impress
 • Avis
 • Hertz
 • Thrifty
 • Green Motion
 • ACE Rent A Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Kenya
 3. Biluthyrning Nairobi