• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Vancouver Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Vancouver Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Vancouver Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Vancouver Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Vancouver Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Cabriolet
SUV

Hyrbilsalternativ i Vancouver Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Vancouver Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • National Car Rental

  8.6 (384)
  Från SEK 655 / dag
 • Avis

  8.6 (5349)
  Från SEK 553 / dag
 • Budget

  8.2 (9003)
  Från SEK 556 / dag
 • Alamo

  8.1 (7914)
  Från SEK 646 / dag
 • Hertz

  8 (6166)
  Från SEK 440 / dag
 • Thrifty

  7.6 (4890)
  Från SEK 566 / dag
 • Discount

  7.5 (29)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.2 (3857)
  Från SEK 567 / dag
 • Europcar

  7 (7330)
  Från SEK 2 117 / dag
 • Enterprise

  8.8 (1708)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Mex Rent a Car

  5.7 (44)
  Från SEK 876 / dag
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Från SEK 694 / dag
 • Economy Rent a Car

  Inga omdömen
  Från SEK 587 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Vancouver Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Vancouver Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Vancouver Airport), är September den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Vancouver Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Vancouver Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Vancouver Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Vancouver Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Vancouver Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Vancouver Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Vancouver Airport), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Vancouver Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Vancouver Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Vancouver Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Vancouver Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Vancouver Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Vancouver Airport) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Vancouver Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Vancouver Airport) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Vancouver Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Vancouver Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Vancouver Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Vancouver Airport) är Maj den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Vancouver Airport

Andra uthyrningsställen i Vancouver

Utöver Vancouver Airport i Vancouver jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Vancouver:

Platsinformation för Vancouver Airport

Vancouvers internationella flygplats i ett nötskal

Flygplatsen ligger 1,3 mil söder om Vancouver. Det finns tre terminaler. Utrikes- och inrikesterminalerna förbinds genom en korridor. Dessutom finns det en separat terminal, som kallas 'South Terminal', och som endast används av mindre regionala flygbolag med flyg till destinationer inom British Columbia. Under följande år har man planerat för stora ombyggnader för att förbereda flygplatsen inför Vinter-OS 2010.

Just nu håller man på att göra en snabbförbindelse mellan Vancouvers centrum och flygplatsen. Flygplatsen är lätt att nå med buss och bil. Avfarten till flygplatsen är tydligt angiven. Det finns ett hotell på flygplatsen. I dess omgivning finns fler hotell.

Det finns ett stort utbud av affärer och ställen där man kan ta något att äta och dricka i hela terminalen, både före och efter tullkontrollen. Hotellet som ligger på Vancouvers flygplats erbjuder faciliteter för affärsresande. Flygplatsen är väldigt handikappvänlig. Överallt i terminalen finns bankomater, växelkontor och banker. Det finns ett postkontor och trådlös internetuppkoppling är tillgänglig överallt. En intressant detalj är träskulpturer - inklusive totempålar - från British Columbias indianbefolkning.

Inom flygindustrin anges Vancouvers internationella flygplats med förkortningarna YVR (IATA flygplatskod) och CYVR (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Vancouvers internationella flygplats.

Praktisk information

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populär bilkategori
  Mellanklass

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • National Car Rental
 • Avis
 • Budget
 • Alamo
 • Hertz
 • Thrifty
 • Discount
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Enterprise
 • Mex Rent a Car
 • ACE Rent A Car
 • Economy Rent a Car