Biluthyrning Ottawa International Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Ottawa International Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Ottawa International Airport

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Kanada
  3. Biluthyrning Ottawa
  4. Ottawa International Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Ottawa International Airport

Ottawa flygplats i ett nötskal

Ottawa flygplats är officiellt uppkallad efter två kanadensiska statsmän och det fullständiga namnet är därför Ottawa Macdonald-Cartier internationella flygplats.

Flygplatsen ligger en mil söder om centrum i Ottawa, Kanadas huvudstad. Det finns ingen tågförbindelse men där finns en fast bussförbindelse mellan flygplatsen och staden. Flygplatsen ligger där Airport Parkway tar slut och är därför lätt att nå med bil. 

Flygplatsen har ett vackert shoppingområde och ett hyfsat antal mat- och dryckställen, däribland restauranger, kaféer, (snack) barer, glassbarer och så kallade 'juicebarer'. Flygplatsen har en VIP-lounge och man kan hyra (små) mötesutrymmen. Större mötes- och konferensrum och mer omfattande affärsfaciliteter hittar man på Hilton Hotel på flygplatsen. Andra faciliteter på Ottawa flygplats är bland annat banker, växlingskontor, bankomater, trådlöst internet och konst av lokala konstnärer runt om i terminalen. 

Inom flygindustrin anges Ottawa flygplats med förkortningarna YOW (IATA flygplatskod) och CYOW (ICAO flygplatskod).

Länk till Ottawa flygplats officiella webbsida.

Andra biluthyrningsplatser i Ottawa

Utöver Ottawa International Airport i Ottawa jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Ottawa: