• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Quebec

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Quebec på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 29 februari 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Quebec

EasyTerra Biluthyrning Quebec är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Quebec

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Quebec.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
SUV

Biluthyrare i Quebec

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Quebec med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.2 (8619)
  Från SEK 419 / dag
 • Avis

  8.2 (5940)
  Från SEK 413 / dag
 • Discount

  7.8 (29)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.8 (9604)
  Från SEK 500 / dag
 • National Car Rental

  7.7 (402)
  Från SEK 412 / dag
 • Hertz

  7.1 (6852)
  Från SEK 373 / dag
 • Dollar Rent a Car

  6.7 (4314)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.2 (5438)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8.4 (1921)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Quebec?

Biluthyrningsföretag i och omkring Quebec

Om du letar efter en hyrbil i Kanada, men i en annan stad än Quebec, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Kanada-sidan, där du kan välja i vilken stad i Kanada du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Quebec

EasyTerra Biluthyrning Quebec jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

44 Cote Du Palais

Platsinformation för Quebec

Inledning

Quebec är huvudstad i den fransktalande kanadensiska provinsen Quebec. Det är den enda nordamerikanska staden med stadsmurar. Staden består av två delar: den äldsta delen är den lägre staden längs flodstranden och högt uppe på Cape Diamond ligger den nyare övre staden. Vieux-Québec står med på UNESCO:s världsarvslista. Staden har en omisskännlig fransk karaktär.  

Befolkning

500 000 personer bor i själva staden, men hela Quebecs tätortsområde med omgivningar har omkring 750 000 invånare. 

Geografiskt läge

Quebec ligger på Saint Lawrenceflodens norra strand, i sydöstra Kanada. Norr om staden ligger Laurentiska bergen. Staden har ett kontinentalt klimat med varma somrar och stränga vintrar. 

Ekonomi

Provinsregeringen är den största arbetsgivaren i staden Quebec. Många personer är också anställda inom sjukvården. Den privata sektorn består främst av papperstillverkning, livsmedel, kemikalier och elektroteknik. 

Flygplatser

Quebecs flygplats ligger i västra utkanten av staden. Flygplatsen heter officiellt Jean Lesage internationella flygplats. Flygplatsen är lätt att nå med hyrbil. Från stadens centrum följer man Boulevard Charest. Man kan också ta sig till flygplatsen från den västra ringleden Autoroute Henry IV. Avfarten till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Quebec har ett omfattande bussnät. Det är så vidsträckt att det kan vara svårt att bestämma vilken (vilka) buss(ar) man ska ta till ett visst resmål. Därför har det allmänna bussbolaget skapat en webbsida, Trajecto, där man kan planera den mest effektiva färdvägen. 

Det finns också pendelbussar, Metrobus, till flera olika förorter. 

Trafik och parkering

I den gamla stadskärnan är gatorna smala och ofta enkelriktade. Det kan vara svårt att hitta vägen i hyrbil. Det är också ont om parkeringsplatser. Det är bäst att parkera sin hyrbil i ett av parkeringshusen runt om i centrum, och utforska staden till fots. Utanför den historiska stadskärnan är en hyrbil ett idealiskt färdmedel för att utforska Quebec och dess omgivningar. 

Hotell

Quebec har ett stort logiutbud. Det finns både lågprisboende och mellanklass- och lyxhotell. Det flottaste hotellet i staden är det mest framträdande: Le Château Frontenac som ligger högt uppe på Cape Diamond och är byggt som ett slott. Det säger sig självt att hotellet har en fantasisk utsikt, men man måste betala för denna.  

Externa källor

För mer information om Quebec rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Avis
 • Discount
 • Budget
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Enterprise
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Kanada
 3. Biluthyrning Quebec