• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Halifax

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Halifax på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Halifax

EasyTerra Biluthyrning Halifax är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Halifax

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Halifax.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Halifax

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Halifax med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  8.9 (1709)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.3 (7915)
  Från SEK 838 / dag
 • Hertz

  8 (6171)
  Från SEK 356 / dag
 • Budget

  7.9 (9008)
  Från SEK 556 / dag
 • Avis

  7.9 (5354)
  Från SEK 591 / dag
 • Discount

  7.8 (29)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.6 (4896)
  Från SEK 571 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7 (3862)
  Från SEK 491 / dag
 • National Car Rental

  8.6 (384)
  Från SEK 886 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Halifax?

Halifax – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Halifax), är September den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Halifax – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Halifax) är April den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Halifax). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Halifax – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Halifax) är April den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Halifax – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Halifax), är April den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Halifax - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Halifax), är April den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Halifax - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Halifax) är Maj den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Halifax – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Halifax) är April den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Halifax – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Halifax) är April den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Halifax - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Halifax) är Juni den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Halifax - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Halifax) är Juni den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Halifax

Om du letar efter en hyrbil i Kanada, men i en annan stad än Halifax, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Kanada-sidan, där du kan välja i vilken stad i Kanada du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Halifax

EasyTerra Biluthyrning Halifax jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

1161 Hollis Street
1181 Hollis Street
1717 Grafton Street

Platsinformation för Halifax

Inledning

Halifax är huvudstad i Nova Scotia, en halvö på ostkusten i Kanada. Den ligger på en strategisk punkt vid en naturlig hamn och var ankomstplatsen för de europeiska invandrarna i Kanada. Eftersom det är en av de äldsta städerna i Nordamerika (Halifax grundades 1749, som en brittisk militärbas) så andas staden historia. 1800-tals distriktet Privateer's Wharf är en mysig plats med många restauranger och barer. 

Befolkning

Mer än 370 000 människor bor i Halifax. Denna siffra inkluderar invånarna i Dartmouth och Bedford, som tillsammans med Halifax utgör Halifax regionala kommun.

Geografiskt läge

Halifax ligger på sydkusten i Nova Scotia, en halvö (och provins) på Kanadas ostkust. Halifax citadellet (Fort George) ligger på en kulle ovanför staden. Staden är inkilad mellan denna kulle och hamnen. Halvön omges nästan helt av Atlanten. Inte en enda stad i Nova Scotia ligger längre än 5,6 mil från kusten.

Ekonomi

Halifax är ett viktigt ekonomiskt centrum för Kanadas östra provinser. Staden har stor betydelse för transporten av produkter till och från inlandet. Dessutom är Halifax fortfarande en viktig militärbas. Byggsektorn bidrar också med en viktig andel i den lokala ekonomin. Förr i tiden genomförde man inte bara nya projekt utan även gamla förfallna bostadsområden renoverades. Sable Island gasfält exploateras fortfarande och nära Halifax finns det även många fiskehamnar.

Flygplatser

Den moderna internationella Halifax flygplats (vars fullständiga namn är Robert L. Stanfield internationella flygplats) ligger 3,5 mil norr om staden. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil via Highway 102, utfart 6. Resan från stadens centrum till flygplatsen tar mellan 30 och 40 minuter.

Kollektivtrafik

En speciell gratisbuss, Fred (Free Rides Everywhere Downtown) finns i stadens centrum från juli till oktober. Busservicen till förorterna och platser i området är begränsad. Det finns även färjor till Dartmouth och Woodside. För mer information om kollektivtrafik i Halifax kan man hämta en broschyr på Halifax International Tourism Visitor Center.

Trafik och parkering

Halifax har utmärkta vägar och det är bekvämt att utforska staden med en hyrbil. Att hitta en parkeringsplats är i allmänhet inte heller något problem. Staden har bra förbindelser till resten av Kanada: motorväg 102 ansluter till 104 (via Trans Canada Highway). Via denna väg når man gränsen vid New Brunswick på ungefär två timmar.

Hotell

I allmänhet är det inte svårt att hitta logi i Halifax. Vi rekommenderar att man bokar hotellrum i god tid innan resan under högsäsongen, eftersom de bästa hotellen och Bed & Breakfast snabbt blir fullbokade. På Halifax International Visitor Center kan man få information om tillgängligt logi.

Externa källor

För mer information om Halifax, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populär bilkategori
  Mellanklass

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • Alamo
 • Hertz
 • Budget
 • Avis
 • Discount
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Kanada
 3. Biluthyrning Halifax