Up to 30% off On bookings placed from 24 nov until 1 dec

Biluthyrning Amman Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Amman Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Amman Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Jordanien
 3. Biluthyrning Amman
 4. Amman Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Amman Airport

Amman flygplats i ett nötskal

Amman flygplats fullständiga namn är Queen Alia internationella flygplats och är uppkallad efter Queen Alia, Jordaniens kung Husseins tredje hustru. 

Flygplatsen ligger 3,2 mil söder om Ammans centrum. Under många år har man fört diskussioner om byggandet av en tågförbindelse mellan centrum i Jordaniens huvudstad och flygplatsen, men det är inte klart när dessa planer kommer att förverkligas. Flygbussen Airport Express Bus går från flygplatsen till stadens centrum, och Amman internationella flygplats är lätt att nå med bil via motorväg 15.

Flygplatsen har ett bra utbud av restauranger, snackbarer och kaffebarer och shoppingområdet är väldigt omfattande, med bland annat butiker med arabiska specialiteter. Det finns två VIP-lounger och hotellet Golden Tulip Airport Hotel har omfattande affärstjänster, däribland mötes- och konferensrum. Trådlöst internet (Wi-Fi) finns tillgängligt mot betalning över hela terminalen. Andra faciliteter på Amman flygplats är bland annat banker, växlingskontor och bankomater. 

Inom flygindustrin anges Amman flygplats med förkortningarna AMM (IATA flygplatskod) och OJAI (ICAO flygplatskod).

Länk till Amman flygplats officiella webbsida. 

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Green Motion
 • Omaish
 • Payless Car Rental
 • Thrifty
 • U-Save Auto Rental

Andra biluthyrningsplatser i Amman

Utöver Amman Airport i Amman jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Amman:

Platser centrum