• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Amman Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Amman Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Amman Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Amman Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Amman Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Hyrbilsalternativ i Amman Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Amman Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Dollar Rent a Car

  8.3 (3855)
  Från SEK 303 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Från SEK 267 / dag
 • Thrifty

  8 (4888)
  Från SEK 316 / dag
 • Sixt

  7.9 (2931)
  Från SEK 305 / dag
 • Omaish

  7.7 (8)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.7 (9001)
  Från SEK 305 / dag
 • Europcar

  7.7 (7320)
  Från SEK 379 / dag
 • Payless Car Rental

  7.3 (456)
  Från SEK 394 / dag
 • Alamo

  7.1 (7908)
  Från SEK 335 / dag
 • Avis

  7 (5349)
  Från SEK 276 / dag
 • Green Motion

  6.6 (1708)
  Från SEK 269 / dag
 • Hertz

  7.5 (6163)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.2 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.6 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.9 (1708)
  Från SEK 342 / dag
 • Goldcar

  6.5 (5106)
  Från SEK 365 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (448)
  Från SEK 304 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.3 (52)
  Från SEK 279 / dag
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Från SEK 296 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Amman Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Amman Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Amman Airport), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Oktober är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amman Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Amman Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Amman Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amman Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Amman Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amman Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Amman Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amman Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Amman Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amman Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Amman Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amman Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Amman Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amman Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Amman Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amman Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Amman Airport) är December den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amman Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Amman Airport) är Maj den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Amman Airport

Andra uthyrningsställen i Amman

Utöver Amman Airport i Amman jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Amman:

Platsinformation för Amman Airport

Amman flygplats i ett nötskal

Amman flygplats fullständiga namn är Queen Alia internationella flygplats och är uppkallad efter Queen Alia, Jordaniens kung Husseins tredje hustru. 

Flygplatsen ligger 3,2 mil söder om Ammans centrum. Under många år har man fört diskussioner om byggandet av en tågförbindelse mellan centrum i Jordaniens huvudstad och flygplatsen, men det är inte klart när dessa planer kommer att förverkligas. Flygbussen Airport Express Bus går från flygplatsen till stadens centrum, och Amman internationella flygplats är lätt att nå med bil via motorväg 15.

Flygplatsen har ett bra utbud av restauranger, snackbarer och kaffebarer och shoppingområdet är väldigt omfattande, med bland annat butiker med arabiska specialiteter. Det finns två VIP-lounger och hotellet Golden Tulip Airport Hotel har omfattande affärstjänster, däribland mötes- och konferensrum. Trådlöst internet (Wi-Fi) finns tillgängligt mot betalning över hela terminalen. Andra faciliteter på Amman flygplats är bland annat banker, växlingskontor och bankomater. 

Inom flygindustrin anges Amman flygplats med förkortningarna AMM (IATA flygplatskod) och OJAI (ICAO flygplatskod).

Länk till Amman flygplats officiella webbsida. 

Praktisk information

 • Valuta
  Jordanian dinar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  90 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  120 km/h
 • Språk
  Arabic
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Dollar Rent a Car
 • NÜ Car Rentals
 • Thrifty
 • Sixt
 • Omaish
 • Budget
 • Europcar
 • Payless Car Rental
 • Alamo
 • Avis
 • Green Motion
 • Hertz
 • National Car Rental
 • InterRent
 • Enterprise
 • Goldcar
 • SurPrice car rentals
 • Autounion Car Rental
 • ACE Rent A Car