• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Sorrento

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Sorrento på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 3 oktober
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Sorrento

EasyTerra Biluthyrning Sorrento är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Sorrento

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Sorrento med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Keddy By Europcar

  7.6 (3163)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.3 (6548)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.3 (7708)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rentalk50

  6.9 (10)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  6.8 (5737)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  6.7 (9314)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • B-Rent

  6.7 (237)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drivalia

  7.5 (425)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Ecovia Rent

  7.4 (344)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 432 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Sorrento

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Sorrento, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Sorrento

EasyTerra Biluthyrning Sorrento jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Corso Italia, 210
Corso Italia, 322

Platsinformation för Sorrento

Inledning

Sorrento är en typisk italiensk stad, precis söder om Neapel. De som känner att stadens jäkt och stress är för mycket väljer ofta Sorrento som utgångspunkt för att besöka ruinerna i Pompeji eller ön Capri. 

Befolkning

Staden har omkring 17 000 invånare. 

Geografiskt läge

Sorrento ligger på Sorrentohalvön, vid Neapelbukten. På den södra sidan av halvön hittar man Amalfis stränder vid Salernobukten. Från Sorrento kan man lätt ta sig till ön Capri; den ligger precis väster om staden. Från staden har man också en vacker vy över Vesuvius. 

Ekonomi

Sorrento producerar den berömda limoncellon, en digestif som görs på citronskal, vatten, alkohol och socker. De gör också citronkakor. Utöver citrusfrukter producerar regionen druvor och oliver (av vilka en stor del används till att göra olivolja). Turismen utgör också en viktig inkomstkälla för Sorrento.

Flygplatser

Den internationella Neapel flygplats (också: Aeroporto Capodichino) ligger 5,5 mil norr om Sorrento. Den är lätt att nå med hyrbil via SS145 och motorväg A3.

Kollektivtrafik

Bolagen SITA och Circumvesuviana driver kollektivtrafiken både inom staden och i regionen, bland annat till platser som S. Agata, Nerano, Marciano och Amalfi. Det finns ett enhetligt system som heter UnicoCostiera. Man kan använda en biljett (med en viss tidsbegränsning) för bussar (och tåg) från båda bolagen. Från Sorrentos hamn finns det färjeförbindelser med Capri och under sommarmånaderna också med Amalfi på halvöns sydkust. 

Trafik och parkering

Sorrento har tillräckligt med parkeringsmöjligheter. Det finns ett stort parkeringshus nära hamnen och man kan också parkera sin hyrbil i ett av de andra parkeringshusen eller på en av parkeringsplatserna i staden, till exempel den stora parkeringsplatsen längs Via San Renato. Från Neapel kan man ta sig till Sorrento via motorväg A3 och SS145 (avfart Castellammare di Stabia). Vi rekommenderar en naturskön utflykt med hyrbil från Sorrento till Amalfi; det är en smal men imponerande väg längs den klippiga kustvägen. 

Hotell

Sorrento inriktar sig på turister och har därför ingen brist på logi. Vi rekommenderar dock att boka hotellrum i god tid i förväg under sommarmånaderna. Utöver hotell och pensionat finns det också bed & breakfasts samt lägenheter man kan hyra. Nära staden hittar man campingplatser och det finns möjlighet till agriturismo (semester på bondgård).  

Externa källor

För mer information om Sorrento rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Europcar
 • Rentalk50
 • Avis
 • Budget
 • B-Rent
 • Drivalia
 • Ecovia Rent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Sorrento