• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Crotone

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Crotone på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Crotone

EasyTerra Biluthyrning Crotone är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Crotone

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Crotone med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Leasys

  7.6 (900)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.2 (7171)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.1 (5258)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Crotone

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Crotone, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Crotone

EasyTerra Biluthyrning Crotone jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Crotone

Inledning

Crotone är en hamnstad och badort i Kalabrien, i södra Italien, och även huvudstad i provinsen med samma namn. Staden är belägen i en vacker omgivning, med bland annat vidsträckta sandstränder. I själva staden är slottet Castello di Carlo V (och museet inuti) värt ett besök.

Befolkning

Staden har över 60 000 invånare.

Geografiskt läge

Crotone är belägen i södra Italien, i regionen Kalabrien ('spetsen' på den 'italienska stöveln') vid Joniska havet. Förutom stränderna består omgivningen av vildväxt natur och oregelbundet utformade klippor. Lamezia Terme ligger mer än 10 mil väster om Crotone.

Ekonomi

Kalabrien är en av Italiens fattigaste regioner, även om situationen har förbättras något på den sista tiden, bland annat tack vare den ökande turismen. Crotone var en gång i tiden ett industricenter, med främst kemisk industri men denna har nästan försvunnit. Idag erbjuder callcentrer arbete, men många av invånarna i Crotone är arbetslösa. 

Flygplatser

Crotone flygplats, Sant'Anna flygplats, är belägen 1,5 mil sydväster om stadens centrum och är enkelt att nå med bil via SS106.

Kollektivtrafik

Crotone har bra offentlig busstransport och, i motsats till hur det fungerar i vissa andra italienska städer,så går bussarna ofta och i tid. Det finns även tågförbindelser till platser i närheten liksom till större städer som till exempel Reggio di Calabria (regionens huvudstad), Rom och Bologna. Dessutom finns det färjeförbindelser till andra städer i södra Italien.

Trafik och parkering

Vad kan vi säga? Rörigt och på det italienska sättet är hur man bäst beskriver trafiken i Crotone. När man har vant sig vid den så är det inte svårt att ta sig runt och, i allmänhet, att hitta en parkeringsplats till sin hyrbil är inte heller något problem. Vanligtvis kan man till exempel hitta en ledig parkeringsplats i närheten av hamnen.

Hotell

Kalabrien har inte utvecklats helt till ett turistmål än, men besöks av allt fler människor. Under de senaste åren har utbudet av logi därför ökat. I Crotone hittar man främst enkla vandrarhem, men även några bra hotell. Man kan även hyra lägenheter, vilket är perfekt om man ska stanna längre i Crotone.

Externa källor

För mer information om Crotone rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Leasys
 • Europcar
 • Avis
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Crotone