• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Aosta Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Aosta Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Aosta Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 439 omdömen

Biluthyrningsplats Aosta Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Aosta

Utöver Aosta Järnvägsstation i Aosta jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Aosta:

Platsinformation för Aosta Järnvägsstation

Allmän information

Aosta järnvägsstation är centralstationen i Aosta i dalen med samma namn i nordvästra Italien vid Alpernas fot. Huvuddestinationerna är: Turin, Chivasso, Ivrea och Pré-Saint-Didier (F). Järnvägsstationen är belägen i den södra delen av staden vid Piazza Innocence Manzetti. Centrum ligger ett fåtal hundra meter därifrån. I denna gamla romerska stad hittar man fortfarande många minnen från Romarriket. Den gamla stadsmuren är till stor del intakt och det finns en romersk anfiteater. 

Transportmedel

Om man vill utforska omgivningarna kan man till exempel besöka nationalparken Gran Paradiso. Om man är lite mer äventyrlig så kan man prova på rafting, kajakpaddling, klättring eller vandring genom bergen. Det finns taxi och stadsbussar utanför och bredvid järnvägsstationens utgång vid Piazza Innocence Manzetti. Om man föredrar att hyra bill i Aosta så finns Europcar på stationen.

Service

På järnvägsstationen kan man köpa biljetter på biljettkontor eller i maskiner. Järnvägspolisen finns i en liten byggnad nära huvudbyggnaden. 

Restauranger

Det finns flera olika alternativt om man vill göra väntan på tåget trevligare. Aosta järnvägsstation har till exempel en bistro-restaurang och ett café.

Butiker

Det finns en tobaksaffär och en affär som säljer tidningar. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).