• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Galway

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Galway på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Galway

EasyTerra Biluthyrning Galway är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Galway

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Galway med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  8 (1709)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.7 (9008)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.6 (5354)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Payless Car Rental

  7.6 (456)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.6 (7334)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Galway

Om du letar efter en hyrbil i Irland, men i en annan stad än Galway, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Irland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Irland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Galway

EasyTerra Biluthyrning Galway jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

12 Eyre Square
Monivea Rd

Platsinformation för Galway

Inledning

Galway är en trevlig stad i västra Irland. Det finns inte många riktiga sevärdheter, men detta uppvägs helt och hållet av de vänliga invånarna, den avslappnade atmosfären, de mysiga pubarna och de utmärkta restaurangerna. Dessutom är staden en inkörsport till västra Irland med dess många slott och det vackra sumpmarksområdet Connemara. Utanför kusten ligger Aranöarna: Inishmore (med fem fästningar bara på denna ö), Inishmaan och Inisheer.

Befolkning

Galway är den snabbast växande staden i Irland. 2010 hade den 75 000 invånare. 2020 förväntas invånarantalet ha ökat till 100 000.

Geografiskt läge

Galway är beläget på Irlands västkust, vid mynningen av floden Corrib, som rinner ut i Galwaybukten. Norr om denna bukt (och väster om Galway) ligger våtmarkerna Connemara. De berömda Moherklipporna och Hags Head ligger sydväster om staden.

Ekonomi

Precis som i resten av Irland är den högteknologiska industrin (ITC, bioteknologi och medicinska apparater) väl representerade i Galway. Turismen är av stor betydelse: staden besöks av mer än två miljoner människor om året. Dessutom är Galway västra Irlands centrum för administration och utbildning.

Flygplatser

Galways lilla flygplats är belägen en mil öster om stadens centrum. Denna flygplats är enkel att nå med en hyrbil. Från staden följer man N6 och vid Carrowmoneash tar man N18. Vägen till Galway flygplats är tydligt skyltad.
Den större Shannon flygplats är belägen nio mil söder om Galway och är tillgänglig via N18. Med hyrbil tar resan från Shannon flygplats till Galway omkring en timme.

Kollektivtrafik

Staden har bra kollektivtrafik. Det finns två bussbolag: Bus Éireann (11 stadsbusslinjer) och City Direct Galway (fyra linjer). Från busstationen i staden centrum kan man ta bussar till stadens östra eller västra delar.

Trafik och parkering

Galways centrum är i stor utsträckning trafikfritt. Runt centrum finns det en ringväg (Cuar Inmheánach). Det är inte svårt att hitta i Galway, men under sommaren kan trafiken vara mycket livlig. Dessutom kan det vara svårt att hitta en parkeringsplats. På gatorna är det för det mesta inte tillåtet att parkera mer än två timmar och parkeringsavgifterna är ganska höga.
För utflykter i området är en hyrbil idealisk. Både N59 (längs den västra sidan av sjön Lough Corrib) och R337 (längs Galwaybukten) leder till Connemaras vackra landskap.

Hotell

Det finns ett stort utbud av logi i Galway. Det är särskilt enkelt för budgetresenärer att hitta logi, men det finns även medelklass och lyxhotell. Dessutom finns det många bed & breakfast som drivs privat. Trots detta stora utbud av logi rekommenderar vi att man bokar hotellrum i god tid innan resan, när man planerar att besöka Galway under sommaren.

Externa källor

För mer information om Galway rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  English, Irish
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • Budget
 • Avis
 • Payless Car Rental
 • Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Irland
 3. Biluthyrning Galway