• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Argostoli

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Argostoli på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Argostoli

EasyTerra Biluthyrning Argostoli är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Argostoli

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Argostoli

Biluthyrningserbjudanden i Argostoli

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Argostoli.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Argostoli

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Argostoli med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.6 (51)
  Från SEK 213 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (384)
  Från SEK 328 / dag
 • Thrifty

  8.3 (4888)
  Från SEK 247 / dag
 • Volta4u

  8.3 (26)
  Från SEK 158 / dag
 • Yours Carrental

  Inga omdömen
  Från SEK 154 / dag
 • Alamo

  8.1 (7907)
  Från SEK 232 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.9 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.9 (9001)
  Från SEK 201 / dag
 • Hertz

  7.9 (6162)
  Från SEK 272 / dag
 • Europcar

  7.7 (7319)
  Från SEK 230 / dag
 • Centauro

  7.6 (4512)
  Från SEK 156 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.5 (404)
  Från SEK 183 / dag
 • Drive On Holidays

  7.5 (1102)
  Från SEK 142 / dag
 • Avis

  7.4 (5349)
  Från SEK 262 / dag
 • Abbycar

  7.2 (552)
  Från SEK 504 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (448)
  Från SEK 155 / dag
 • Enterprise

  7.1 (1708)
  Från SEK 257 / dag
 • Green Motion

  7 (1708)
  Från SEK 167 / dag
 • Goldcar

  7 (5106)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.3 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  6.5 (3465)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  6.8 (95)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2992)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Payless Car Rental

  7.8 (456)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (2930)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3854)
  Från SEK 219 / dag
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 156 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Argostoli?

Argostoli – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Argostoli), är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Argostoli – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Argostoli) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Argostoli). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Argostoli – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Argostoli) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Argostoli – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Argostoli), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Argostoli - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Argostoli), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Argostoli - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Argostoli) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Argostoli – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Argostoli) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Argostoli – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Argostoli) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Argostoli – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Argostoli) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Argostoli - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Argostoli) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Argostoli – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Argostoli) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Argostoli - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Argostoli) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Argostoli

Om du letar efter en hyrbil i Grekland, men i en annan stad än Argostoli, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Grekland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Grekland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Argostoli

EasyTerra Biluthyrning Argostoli jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Argostoli

Inledning

Argostoli är huvudstaden på den grekiska ön Kefalonia. De flesta byar och städer på ön förstördes under jordbävningen 1953. Därför se Argostoli ganska modernt ut. Det är en populär övervintringsplats för pensionärer från kallare, västeuropeiska länder.

Befolkning

Staden har över 12 000 invånare.

Geografiskt läge

Argostoli är belägen i västra Grekland, på ön Kefalonia, den största av de Joniska öarna. Staden är belägen på den östra sidan av en djup bukt.

Ekonomi

På grund av det kuperade landskapen så är endast en liten del av Kefalonia lämplig för jordbruk. Det finns olivlundar och småskalig produktion av sädeskorn och grönsaker. Turismen spelar en allt större roll för den lokala ekonomin. EU har bidragit med pengar för att förbättra infrastrukturen för turismen på Kefalonia.

Flygplatser

Landets flygplats är belägen en mil söder om Argostoli. Särskilt under sommarmånaderna finns det direkta charterflygningar till många europeiska städer, men under lågsäsongen är det enklare att flyga till Kefalonia via Aten. Kefalonia internationella flygplats är enkel att nå med hyrbil via Lassis Aerodromiou.

Kollektivtrafik

Det går bussar från Argostoli till andra platser på ön, samt till det grekiska fastlandet, men de avgår oregelbundet. Det är lämpligare att utforska ön med en hyrbil.

Trafik och parkering

Det är förbjudet att parkera vid en heldragen gul linje. På vissa livligt trafikerade gator får man lov att parkera på den ena sidan av gatan under jämna månader och på den andra sidan under ojämna månader. Man bör se upp med gatornas riktningar! Man bör även köra försiktigt på landsvägar. Vägarna är smala och slingrande och man kan även stöta på flockar med får och getter.

Hotell

Det finns (än så länge) relativt få hotell i Argostoli. Den största delen av logiet består av lägenheter eller hus (ofta med privat pool). Om man vill besöka Argostoli under sommarmånaderna så rekommenderar vi att man bokar logi i god tid innan resan.

Externa källor

För mer information om Argostoli rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Volta4u
 • Yours Carrental
 • Alamo
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Budget
 • Hertz
 • Europcar
 • Centauro
 • Carwiz rent a car
 • Drive On Holidays
 • Avis
 • Abbycar
 • SurPrice car rentals
 • Enterprise
 • Green Motion
 • Goldcar
 • Global Rent a Car
 • FireFly Car Rental
 • addCarRental
 • Keddy By Europcar
 • InterRent
 • Payless Car Rental
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • WHEEGO
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Argostoli