• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Kefalinia Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Kefalinia Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Kefalinia Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Kefalinia Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Kefalinia Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Hyrbilsalternativ i Kefalinia Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Kefalinia Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.6 (51)
  Från SEK 214 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (384)
  Från SEK 330 / dag
 • Thrifty

  8.3 (4888)
  Från SEK 248 / dag
 • Volta4u

  8.3 (26)
  Från SEK 159 / dag
 • Yours Carrental

  Inga omdömen
  Från SEK 155 / dag
 • Alamo

  8.1 (7907)
  Från SEK 234 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  8 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.9 (9001)
  Från SEK 203 / dag
 • Hertz

  7.9 (6162)
  Från SEK 273 / dag
 • Europcar

  7.7 (7319)
  Från SEK 232 / dag
 • Centauro

  7.6 (4512)
  Från SEK 157 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.5 (404)
  Från SEK 184 / dag
 • Drive On Holidays

  7.5 (1102)
  Från SEK 143 / dag
 • Avis

  7.4 (5349)
  Från SEK 263 / dag
 • Abbycar

  7.2 (552)
  Från SEK 508 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.2 (448)
  Från SEK 156 / dag
 • Enterprise

  7 (1708)
  Från SEK 258 / dag
 • Goldcar

  7 (5106)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7 (1708)
  Från SEK 168 / dag
 • Global Rent a Car

  6.3 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  6.5 (3465)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2992)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  6.8 (95)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Payless Car Rental

  7.8 (456)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3854)
  Från SEK 221 / dag
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 157 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Kefalinia Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Kefalinia Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Kefalinia Airport), är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kefalinia Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Kefalinia Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Kefalinia Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kefalinia Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Kefalinia Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kefalinia Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Kefalinia Airport), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kefalinia Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Kefalinia Airport), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kefalinia Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Kefalinia Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kefalinia Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Kefalinia Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kefalinia Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Kefalinia Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kefalinia Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Kefalinia Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kefalinia Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Kefalinia Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kefalinia Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Kefalinia Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kefalinia Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Kefalinia Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Kefalinia Airport

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Volta4u
 • Yours Carrental
 • Alamo
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Budget
 • Hertz
 • Europcar
 • Centauro
 • Carwiz rent a car
 • Drive On Holidays
 • Avis
 • Abbycar
 • SurPrice car rentals
 • Enterprise
 • Goldcar
 • Green Motion
 • Global Rent a Car
 • FireFly Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • addCarRental
 • InterRent
 • Payless Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 • WHEEGO