• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Grenoble Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Grenoble Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Grenoble Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Grenoble Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Grenoble Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Grenoble Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Grenoble Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Rent a car

  8.2 (23)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8.1 (2870)
  Från SEK 402 / dag
 • Europcar

  8.1 (7221)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8 (7817)
  Från SEK 543 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3783)
  Från SEK 955 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2945)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.8 (4776)
  Från SEK 677 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1691)
  Från SEK 508 / dag
 • Avis

  7.5 (5289)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.1 (8909)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.1 (6087)
  Från SEK 718 / dag
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Grenoble Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Grenoble Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Grenoble Järnvägsstation), är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Grenoble Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Grenoble Järnvägsstation). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Grenoble Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Grenoble Järnvägsstation), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Grenoble Järnvägsstation), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Grenoble Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Grenoble Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Grenoble Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Grenoble Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Grenoble Järnvägsstation) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Grenoble Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Grenoble Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Grenoble

Utöver Grenoble Järnvägsstation i Grenoble jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Grenoble:

Platsinformation för Grenoble Järnvägsstation

Allmän information

Grenoble är huvudstaden i departementet Isère och ligger i sydöstra Frankrike vid Alpernas fot. Staden är berömd för att Vinter OS hölls här 1968. La Bastille, ett antal fästningsbyggnader på berget med utsikt över Grenoble, är väl synliga från staden. Linbanan som tar dig till La Bastille ligger bara 600 meter från Grenoble järnvägsstation. Gå rakt fram längs floden Isère River så ser du linbanestationen på höger sida.  

Transportmedel

Taxibilar finns tillgängliga utanför stationen. Du behöver inte boka. Du kan även forsätta din resa med buss. Både stadsbussar och regionala bussar avgår från busstationen till vänster om huvudutgången. Bussbiljetter till stadsbussarna kan köpas till höger om stationen vid spårvagnshållplatsen. Grenoble har även en spårvagnslinje. Den stannar precis bredvid stationen. Biljetter kan köpas på plats. Eller föredrar du att resa genom bergen med bil? Det är enkelt att hyra bil på Grenoble järnvägsstation. Biluthyrningsföretagen National, Notice, ADA, Hertz och Europcar finns på plats. Om man föredrar att cykla så kan du gå till våning -1 där du hittar Metrovelo som hyr ut cyklar. 

Service

Det finns biljettkontor och biljettmaskiner. Grenoble station har även en wi-fi hotspot, hjärtstartare, telefonautomater, läskautomater, en fotoautomat, en automat som skriver ut digitala bilder, en kopieringsmaskin, en disk för förlorade och upphittade föremål, toaletter och faciliteter för handikappade. 

Restauranger

Inuti stationsbyggnaden finns det en smörgåsbar och en irländsk pub. Eller föredrar du en hamburgare? Mittemot stationen hittar du en Quick snabbmatsrestaurang.

Butiker

Det finns en Relay-kiosk inuti centralhallen. Denna internationella kedja säljer tidskrifter, dagstidningar, böcker och liknande produkter. Om du har mer tid kan du korsa gatan utanför stationen och gå till Avenue Félix Viallet där det finns ett flertal butiker. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Rent a car
 • Sixt
 • Europcar
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Avis
 • Budget
 • Hertz
 • AVIS Car-Away