• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Grenoble

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Grenoble på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Grenoble

EasyTerra Biluthyrning Grenoble är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Grenoble

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Grenoble.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Grenoble

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Grenoble med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Sixt

  8.1 (2928)
  Från SEK 476 / dag
 • Europcar

  8 (7319)
  Från SEK 479 / dag
 • Alamo

  7.9 (7906)
  Från SEK 511 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3851)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.7 (4885)
  Från SEK 655 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2991)
  Från SEK 404 / dag
 • Enterprise

  7.6 (1707)
  Från SEK 542 / dag
 • Avis

  7.2 (5348)
  Från SEK 546 / dag
 • Hertz

  7.2 (6161)
  Från SEK 630 / dag
 • Budget

  7 (8999)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  6.8 (3463)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rent a car

  8.5 (25)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Grenoble?

Grenoble – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Grenoble), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Grenoble) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Grenoble). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Grenoble) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Grenoble), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Grenoble), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Grenoble) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Grenoble) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Grenoble) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Grenoble) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Grenoble) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Grenoble) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Grenoble) är Januari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Grenoble) är Januari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Grenoble

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Grenoble, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Grenoble

EasyTerra Biluthyrning Grenoble jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

111 Avenue Gabriel Peri
187 Boulevard Joliot-Curie
5 Cours Jean Jaures

Platsinformation för Grenoble

Inledning

Grenoble kallas också "Alpernas huvudstad". Staden är inkörsport till skidorter i området, men själva staden Grenoble har också mycket att erbjuda. Kullen Bastille, med kvarlämningarna efter en fästning och vacker utsikt över staden är populär. Dessutom finns det intressanta arkeologimuseer och moderna konstgallerier.

Befolkning

Staden har omkring 160 000 invånare. Om man räknar med förorterna har Grenoble 560 000 invånare.

Geografiskt läge

Grenoble ligger i sydöstra Frankrike där floderna Drac och Isère förenas. Staden är omgiven av berg. I norr hittar man Chartreuse och i söder Vercorsand. Öster om staden ligger bergskammen Belledonne.

Ekonomi

Grenoble var tidigare ett centrum för gruvindustri och tung industri. Idag har dessa industrier nästan helt försvunnit och det finns istället en del maskin- och metallindustri. Sedan lång tid tillbaka finns även pappersindustri i Grenoble.

Staden koncentrerar sig allt mer på IT och kommunikationsteknologi, samt på forskning och utveckling. Grenoble spelar en framstående roll i utvecklingen av nano- och bioteknologi.

Turismen har stor betydelse för ekonomin. Staden stoltserar med att vara "födelseplatsen för skidåkning i Alperna". Runtomkring Grenoble finns åtskilliga skidorter.

Flygplatser

Den internationella flygplatsen i Lyon är ett alternativ om man vill ta sig till Grenoble. Den ligger 10 mil nordväst om Grenoble.

Kollektivtrafik

Grenobles kollektivtrafik består av fyra spårvagnar och ett utbrett bussnät. Samma biljetter gäller på spårvagnar och bussar. En enkelbiljett är giltig i en timme. Det finns även biljetter som varar i en dag och i en vecka.

Det går en linbana från Quai Stéphane Jay till toppen av kullen Bastille (260 meter över staden).

Det finns en tågstation i stadens centrum varifrån det avgår bussar till åtskilliga städer i omgivningen och även till välkända skidorter. Dessutom har Grenoble en höghastighetstågförbindelse (TGV) till Paris.

Trafik och parkering

Det är enkelt att köra runt i Grenoble, förutom under rusningstrafiken på morgonen och kvällen. Kring stadens centrum finns genomfartsleder som gör det lät att ta sig runt. Hur som helst är det svårt att hitta parkeringsplats i centrum. Det finns ett fåtal gratis parkeringsområden norr om Boulevards Vallier, Foch och Joffre.

På lite längre avstånd från stadens centrum finns 13 pendelparkeringar där man kan lämna bilen för att fortsätta med kollektivtrafik.

Hotell

Grenoble har ett bra hotellutbud, även om det inte finns många förstklassiga hotell. Man hittar dessa hotell utanför staden, som till exempel hälsoanläggningen Uriage-les-Bains. Under vintern är det tillrådigt att boka hotellrummet i god tid innan resan.

Externa källor

För mer information om Grenoble, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sixt
 • Europcar
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • Enterprise
 • Avis
 • Hertz
 • Budget
 • FireFly Car Rental
 • Rent a car
 • AVIS Car-Away
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Grenoble