• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Grenoble Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Grenoble Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Grenoble Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Grenoble Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Grenoble Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
SUV

Hyrbilsalternativ i Grenoble Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Grenoble Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.2 (7820)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.1 (7216)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8 (2871)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3776)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2942)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.8 (4771)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.7 (1693)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.3 (5284)
  Från SEK 439 / dag
 • Hertz

  7.3 (6081)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7 (8901)
  Från SEK 439 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.8 (3416)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Grenoble Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Grenoble Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Grenoble Airport), är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Mars är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Grenoble Airport) är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Grenoble Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Grenoble Airport) är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Grenoble Airport), är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Grenoble Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Grenoble Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Grenoble Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Grenoble Airport) är April den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Grenoble Airport) är Maj den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Grenoble Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Grenoble Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Grenoble Airport

Andra uthyrningsställen i Grenoble

Utöver Grenoble Airport i Grenoble jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Grenoble:

Platsinformation för Grenoble Airport

Grenoble flygplats i ett nötskal

Grenoble flygplats är beläget 4,5 mil från Grenobles centrum och 8,5 mil från Lyon. Det är en populär flygplats i Frankrike, dit många vintersportsentusiaster söker sig. Departementen Isère, Savoie och Haute-Savoie är belägna i närheten av Grenoble. Flygplatsen tar varje år emot en halv miljon passagerare. 

Det finns ingen direkt järnvägsförbindelse till flygplatsen. Det finns bussar till järnvägsstationerna i Grenoble och Lyon. Grenoble flygplats är enkel att nå med bil. Det finns inga hotell, men det finns några hotell som ligger ett fåtal kilometer från flygplatsen om man skulle vilja tillbringa natten där. 

Det finns butiker och restauranger. Flygplatsen har Mótesrum och VIP-lounger med wi-fi anslutning och andra businessfaciliteter. Dessutom finns det en bankomat, en brevlåda och en hjälpstation på Grenoble flygplats.

Inom flygindustrin anges Grenoble flygplats med förkortningarna GNB (IATA flygplatskod) och LFLS (ICAO flygplatskod).

Länk till Grenoble flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Europcar
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Avis
 • Hertz
 • Budget
 • FireFly Car Rental
 • AVIS Car-Away