• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Bourg St. Maurice Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bourg St. Maurice Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 15% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 26 juni 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bourg St. Maurice Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Hyrbilsalternativ i Bourg St. Maurice Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Bourg St. Maurice Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsplats Bourg St. Maurice Järnvägsstation

Platsinformation för Bourg St. Maurice Järnvägsstation

Allmän information

Bourg St. Maurice järnvägsstation är belägen i de franska Alperna och är ändstationen på linjen St-Pierre-d'Albigny-Bourg-Saint-Maurice. Staden ligger nära Albertvillle, där de Olympiska spelen tog plats 1992. Stationen som uppfördes 1913 helrenoverades inför detta tillfälle. Särskilt under vintern är Bourg St. Maurice mycket populär. Staden ligger i närheten av den välkända skidorten 'Les Arcs'.

Transportmedel

Stationen kan nås via regionaltåg, TGV (höghatsighetståg) och Lunéa (nattåg). Under vintermånaderna kan man ta Thalys-tåg direkt från Amsterdam. Två direktbussar går från stationen för att ta passagerarna till bergen. Dessa bussar går i juli och augusti, samt från december till slutet av april. Det finns även taxi precis utanför stationen. Om man föredrar att själv köra genom bergen kan man hyra bil på Bourg St. Maurice järnvägsstation.

Service

Under vintermånaderna, från december och till slutet av april, så har den lokala turistbyrån en disk på stationen. Det finns faciliteter för handikappade och det finns en hjärtstartare. Det finns även ett kontor för borttappade och upphittade föremål, läskautomater, telefonautomater och brevlådor.

Restauranger

Precis mittemot stationen ligger Restaurant Edelweiss. Om man föredrar att gå lite längre kan man ta sig till Avenue de la Gare, genom att korsa vägen snett mot vänster. Här ligger flera olika restauranger och barer. 

Affärer

Det finns också en Relay-kiosk som har ett brett utbud av böcker, magasin, internationella tidningar, vykort etc. Denna affär har begränsade öppettider utanför vintersäsongen.

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.

AVIS Car-Away