• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Valence

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Valence på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Valence

EasyTerra Biluthyrning Valence är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Valence

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Valence.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Valence

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Valence med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.1 (7915)
  Från SEK 386 / dag
 • Sixt

  7.9 (2937)
  Från SEK 474 / dag
 • Europcar

  7.8 (7334)
  Från SEK 456 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3862)
  Från SEK 369 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1709)
  Från SEK 482 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2995)
  Från SEK 354 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4896)
  Från SEK 369 / dag
 • Avis

  7.5 (5354)
  Från SEK 411 / dag
 • National Car Rental

  7.6 (384)
  Från SEK 484 / dag
 • Hertz

  7.6 (6171)
  Från SEK 337 / dag
 • Budget

  7.5 (9008)
  Från SEK 416 / dag
 • Rent a car

  8.9 (25)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Valence?

Valence – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Valence), är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valence – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Valence) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Valence). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valence – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Valence) är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valence – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Valence), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valence - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Valence), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valence - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Valence) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valence – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Valence) är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valence – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Valence) är September den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valence – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Valence) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valence - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Valence) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valence – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Valence) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Valence

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Valence, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Valence

EasyTerra Biluthyrning Valence jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Valence

Inledning

Valence är huvudstad i departementet Drôme. Stadens största sevärdhet är Cathédrale St-Apollinaire. Denna kyrka byggdes på 1000- talet, men skadades svårt under de franska religionskrigen. Runt kyrkan finns de gamla, smala gatorna som utgör en del av Vieux Valence. De kallas även för côtes. 

Det finns många intressanta promenadstråk i staden, inklusive några som går längs kanalerna.

Befolkning

Valence har 95 000 invånare.

Geografiskt läge

Staden är belägen i sydöstra Frankrike, på floden Rhônes vänstra strand. Många människor känner till Valence för att staden ligger vid A7, Autoroute du Soleil.

Ekonomi

Metall- och textilindustrierna är den lokala ekonomins traditionella pelare. Under de senaste åren har många kända högteknologiska företag öppnat dotterbolag i Valence. Dessutom tillverkas läderprodukter och smycken här och Valence är det kommersiella centrumet för områdets jordbruksprodukter. Det är också ett viktigt utbildningscentrum: Valence har ett universitet (grundat på 1400-talet) och det finns många andra (specialiserade) institut för högre utbildning.

Flygplatser

Det finns planer på att öppna Valence flygplats (7 kilometer öster om staden) för budgetflygningar. Idag är flygplatsen i Grenoble i Saint-Ettiene den närmaste flygplatsen för komersiella flygningar. Från flygplatsen når man snabbt Valence med en hyrbil via motorvägarna A48 och A49. 

Kollektivtrafik

Valence har ett bra offentligt busstransportsystem. Bussarna som drivs av företaget CTAV går ofta till destinationer inom och utanför Valence. Staden har också en tågstation och en TGV-station.

Trafik och parkering

Det är inte svårt att hitta i Valence. Att hitta en parkeringsplats till hyrbilen är inte heller något problem; det är bäst att parkera hyrbilen i ett av parkeringsgaragen eller på en parkeringsplats.

Hotell

Valence har ett bra utbud av hotell: från enkla pensionat till medelklasshotell. I Valence omgivningar finns det även många campingplatser tillgängliga.

Externa källor

För mer information om Valence, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Sixt
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Avis
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Budget
 • Rent a car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Valence